19. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / ZAPAŽENA PREZENTACIJA SPORTSKOG SAVEZA GRADA ZRENJANINA NA BEOGRADSKOM SAJMU SPORTA
IMG-babb5bed7f8bf5ef69bc412a985e4d12-V

ZAPAŽENA PREZENTACIJA SPORTSKOG SAVEZA GRADA ZRENJANINA NA BEOGRADSKOM SAJMU SPORTA

Proteklog vikenda održan je trodnevni Međunarodni sajam sporta, sedmi po redu, koji se organizovao u Hali 1 Beogradskoj sajma, a među učesnicima je bio i Sportski savez Grada Zrenjanina, sa partnerima.

Sajam je svečano otvoren uz prigodne govore ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka i proslavljenog srpskog fudbalera Dejana Stankovića. Zajednička ocena je da je 2018. rekordna po broju medalja koje su srpski sportisti osvojili u olimpijskim i paraolimpijskim disciplinama, i da je srpski sport na dobrom putu omasovljenja i odličnih rezultata, zahvaljujući, pored ostalog, i značajnoj podršci državnih i sportskih institucija.

IMG-15b7c6af8f52dfaa425d78b5d56e0554-V

– Sportski savez grada Zrenjanina treću godinu za redom učestvovao je na sajmu sporta u Beogradu, a ove godine sa nama su se predstavili i zrenjaninska Javna ustanova Sportski objekti, Savez za školski sport Grada Zrenjanina, a kao naši gosti i Turistička organizacija Grada Zrenjanina i zrenjaninski Crveni krst. Sport je ono po čemu je Zrenjanin uvek bio prepoznatljiv, a mi smo učestvovali da ponovo opravdamo epitet najvećeg i najboljeg Sportskog saveza u Srbiji. Kao generalni sekretar saveza, mogu da kažem da smo imali izuzetno zapaženu prezentaciju, po oceni svih relevantnih sportskih činilaca na Sajmu sporta – istakla je Vukosava Đapić Atanacković.

IMG-762bdaff45d6e0507ee7c37b3814c552-V

Takođe treba istaći da su naš štand obišli predsednici i generalni sekretari SSSi SSV Davor Štefanek i Goran Marinković, Slobodan Boškan i Mladen Stojšin, kao i pomoćnik grdonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, zamenik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Ljubomir Stanisavljev, proslavljena plivačica Miroslava Najdanovski i mnogi drugi.


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

ivana vuleta 2

Gradonačelnik Simo Salapura uputio čestitku Ivani Vuleti na osvojenoj tituli šampionke Evrope u skoku udalj

Srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je sinoć zlatnu medalju u skoku udalj na Evropskom prvenstvu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>