05. 06. 2020.
Home / Fudbal / MALI SPORTOVCI UVEK PUTEM PONOSA ČISTA SRCA I OBRAZA….
Spo 0 naslovna

MALI SPORTOVCI UVEK PUTEM PONOSA ČISTA SRCA I OBRAZA….

Takvi smo bili i ostajemo…Nasmejani, razdragani i za igru uvek spremni…. Kročimo smelo putem ponosa, čista srca i obraza…– poruka je malih fudbalera, članova velike porodice FK Sporto iz Zrenjanina…

– Zaista spremni i u odličnom raspoloženju dočekujemo SOS ligu malih šampiona. Ovog vikenda , kao uvertiru pred početak lige dočekali smo vršnjake iz Pančeva i bili ljuti rivali na terenu ali i iskreni drugari kada se utakmica završila.

– Sporto i Dinamo odigrali su utakmice sa generacijama 2009. 2010. i 2011. godišta a rezultat je bio totalno u drugom planu…Viđeno je sijaset pravih fudbalskih poteza, golova, šuteva, proigravanja i pasova, a neki su imamili uzdahe i aplauze prisutnih… – naglasio je trener malih Sportovaca Predrag Jovanov i dodao:

– Krenuli smo praktično od nule kada su najmlađi u pitanju, polako formiramo generacije dečaka rođenih 2011. i 2012. godine. Mališane osim osnova fudbalske igre, učimo primernom i sportskom ponašanju kako na terenu, tako i van njega – istakao je trener malih Sportovaca rođenih 2009. godine i onih najmlađih iz generacije 2011/12.

Spo 3

Proteklih dana Sportovci su posetili i Sajam sporta u Beogradu , oduševili se prilikom da uživo vide i druže se sa legendom srpskog fudbala Dekijem Stankovićem, koji im je pričao dogodovštine iz bogate igračke karijere u Crvenoj zvezdi, reprezentaciji i kao internacionalac u Italiji….Dobijena na dar od srca, luksuzno opremljena knjiga Dejan Stanković krasi vitrine FK Sporto iz Zrenjanina….

Spo 4mc_rostilj
Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG-6de91cd5fac7024dfc7b656be147d667-V

ZLATNI MALI SPORTOVCI…!!!

Pobednici finala SOS fudbalske lige, mali Sportovci, uživaju u slasti trinumfa i sjaju medalja koje ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>