14. 12. 2019.
Home / Rukomet / I NAD LAVOM IMA LAV….
IMG_6388

I NAD LAVOM IMA LAV….

Lavovi BP – Proleter 19 : 25 ( 11:11 )

Herojski hrabro, poput pravih lavova, rukometaši Proletera iz Zrenjanina borili su se i lavovski izborili za sedmi trijumf u prvenstvu i učvršćivanje na tronu superligaškog b karavana.

IMG_6387

Liderska pozicija lepo stoji izabranicima Nebojše Jokića, koji su večeras u derbiju kola u Bačkoj palanci nadvisili domaćina, ekipu lavovi i na kraju zasluženo slavili rezultatom 25 : 19.

IMG_6384

najbolji igrač na utakmici bio je golman i kapiten crveno-belih Marko Gaćinović, a odličan balans raspoloženom čuvaru mreže i akademskom građaninu Marku, pravio je raspucani Momir Rnić, prva vedeta večeras skladne, uigrane i kompaktne družine, koja je u svakom trenu nimalo lake utakmice, znala šta čini i kako će do finalnog rešenja, a to je pobeda.

IMG_6386

Momir je utakmicu okončao sa 10 projektila u mreži domaćina, Igor Čagalj precizno je ispalio dva manje….

Trijumf čist kao suza i dobar model formule kako se postaje i ostaje šampion, kada izađeš na teren i časno, hrabro i junački pobediš rivala, koji ima kvalitet sličan i zauzima poziciju odmah iza…

IMG_6385

Bravo rukometaši naši…!!!!mc_rostilj
Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_2591290787821740

PROMOCIJA RUKOMETA U BANATSKOM KARAĐORĐEVU

ORK Zrenjanin organizovao je lagodnu prezentaciju osnova rukometne igre u Banatskom Karađorđevu i tom prilikom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>