23. 01. 2021.
Home / Košarka / ODIGRANO ČETVRTO KOLO BIZNIS KOŠARKAŠKE LIGE ZRENJANINA… NIS I EKIPA MENJAČNICE SPIN ZA SADA BEZ PORAZA…GRADSKA UPRAVA SVE SIGURNIJA I SINDIKAT PTT SE BUDI….
IMG_6015

ODIGRANO ČETVRTO KOLO BIZNIS KOŠARKAŠKE LIGE ZRENJANINA… NIS I EKIPA MENJAČNICE SPIN ZA SADA BEZ PORAZA…GRADSKA UPRAVA SVE SIGURNIJA I SINDIKAT PTT SE BUDI….

Iz kola u kolo, utakmice u utakmicu, ekipe su sve uigranije što je i logično i igra se puno kvalitetnija i zanimljivija košarka…

Danas je u dvorani Medison odigrano 4. kolo ekipe NIS i Menjačnice SPIN nastavile su niz pobeda i za sada kao jedine neporažene ubedljivo su na čelu tabele…

NIS predvođen plejmejkerom Draganom Mitrovićem, uz prekaljene Boška Lalovića, Filipa Zoranovića, Nikolu Dubajića, ali i sve ostale igrače, najviše trči, igra brzu i maštovitu košarku, koju u stopu prati i ekipa Menjačnice Spin, na čelu sa lucidnim Nenadom Raškovim, koji kreira sve akcije, maštovito asistira, ali i postiže poene.Uz njega, a bez Bogdana Obrenovića u rosteru, danas su odlični bili Milan Milanov, Marko Sikimić, standardni kao i uvek braća Lekin, Ivan i Srđan, a svoju rolu u pobedi protiv Petrohemije uspešno je odradio i Slobodan Majstorović, kao i Ilija Gagović na poziciji petice, koji je ubacio 8 poena. Raškov je bio opet najefikasniji sa 16 poena i 8 asistencija, Milanov je ubacio 12, Sikimić 10, dok je Zoran Vojinov ubacio 2 poena. U poraženoj ekipi Petrohemije, koja je bila žilav protivnik do samog kraja, najviše poena postigao je strongmen Milan Asurdžić, ukupno 18, Ivan Nedić je ubacio 12, a Rade Stojanović 8, Dejan Milankov 4, a Dejan Petrović 2.

IMG_5991

Ekipa koja se iz susreta u susret diže i igra sve kvalitetnije je Gradska uprava, a prva violina u ovom timu danas bio je najefikasniji igrač kola, Mirko Petrović sa 28 poena.Dejan Tot ubacio je 8, a osim standardno dobrih Zlatomira Mrkšića, Zorana Grujića Gruje i Miroslava Sladojevića, odličan je bio Ivan Drobnjak sa 6 poena, dok je Branislav Plećaš ubacio 2 u pobedi plavaca protiv ekipe Mlekoprodukt Ad u kojoj je danas briljirao Bojan Brkić sa 20 postignutih poena i 5 trojki.Standardni u poraženom timu i veoma borbeni bili su, kao i uvek Goran Belić, Miljan Stašević, Nemanja Pavlović, Dragan Ribar….

IMG_5993

Ekipa DAD Draexlmaier Automotive predvođena Zoranom Majkićem i Jovanom Jovanićem, nekada aktivnim košarkašima i odličnim igračima na centarskim pozicijama, muku je mučila danas u trećoj utakmici četvrtog kola sa probuđenom ekipom Sindikata PTT Srbije…

Zoran Majkić je iz opravdanih razloga, nakon odigrane prve četvrtine, morao da napusti ekipu koja je na kraju trijumfovala rezultatom 50:46, a do pobede su je vodili Milan Radaković sa 12, Nebojša Andrić sa 11, Jovan Jovanić sa 7, Milan Sekulić sa 5 i Vladimir Toljaga sa ubačenih 5 poena.U listu strelaca upisali su se još i Vladimir Stanković i Saša Kosić sa po 2 poena, dok je Aleksandar Lolić postigao 5 poena.

IMG_5988

U ekipi Sindikat PTT koja je igrala bez kapitena Ivana Svojića, odlične partije odigrali su Siniša Savić sa ubačenih 16 i Danijel Penić sa 15 poena, a asistirao im je i novajlija u ekipi, Milan Bosnić sa 9 poena i odličnom defanizivnom rolom, dok je Zoran Stanišić ubacio 6 poena iz dve pogođene trojke.

IMG_5979

U poslednjoj utakmici kola, NIS je bez većih napora savladao Dijamant, koji danas energetski nije najbolje izgledao, kao da im nije prijao parket Medisona.Osim Marka Kojdića, koji je ubacio 12 poena i lavovski se nosio u reketu Nisovaca, ni Slobodan Petrović, Đole Manojlović i Neba Knežević nisu bili na nivou igara iz prethodnih kola.

U ekipi NIS-a osim na početku pomenutog Dragana Mitrovića, koji je ubacio 13 poena, uz 7 asistencija, odlični su bili najefikasniji Boško lalović sa 14, Filip Zoranović sa 7, Nikola Dubajić sa 6, Bojan Krtinić sa ubačenih 5 poena, dok su Grigorije Tešanović i borbeni Đurica Putnik ubacili 3, odnosno 2 poena, a Bojan Mavrenski 4. U listu strelaca upisao se Vladimir Agbaba sa 3 poena…Epitet igrača sa oreolom ferplej zasluženo je poneo Đurica Putnik, koji je u dva navrata bez obzira na drugačiju sudijsku odluku, priznao da je loptu izbacio van igre i zbog toga je nagrađen aplauzom publike koje je na utakmicama Biznis lige u organizaciji Sportskog saveza grada Zrenjanina sve više.

IMG_6013

Svi učesnici piju vodu Mivela, a ponovo su svi bili humani i prilozima pomogli akciju da se pomogne deci korisnicima Narodne kuhinje Crvenog krsta u Zrenjaninu…

Rezultati 4. kola:

1. Gradska uprava – Mlekoprodukt AD 60 : 43 ( 14:9, 15:20, 16:10, 15:4 )

2. Menjačnice SPIN – Petrohemija 50 : 42 ( 14:8, 11:8, 13:15, 12:12 )

3. Sindikat PTT Srbije – DAD Draexlmaier Automotive 46 : 50 (9:14, 21:15, 10:10, 6:11)

4. Dijamant – NIS 29 : 61 ( 7:12, 3:18, 13:21, 6:10 )mc_rostilj
Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20210116_224334_861

SVETAC PLESAO NA SNEGU…

Sveti Đorđe – Vrbas 80 : 57 ( 23:11, 13:9, 20:18, 25:19 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>