25. 02. 2021.
Home / Ostali sportovi / HUMANI MARATONCI….
Simo 0 naslovna

HUMANI MARATONCI….

Organizatori trećeg Zrenjaninskog polumaratona 2. novembra, kako su i obećali, uručili su Centru za socijalni rad grada Zrenjanina sredstva koja su sakupljena na trećem Zrenjaninskom polumaratonu, a kao što je poznato od svake startnine se izdvajalo po 100 dinara za ovu humanitarnu akciju.

Prikupljeni novac je namenjen učenicima, odličnim đacima iz socijalno ugroženih porodica!!!

Simo 00 prava naslovna

– Zahvalni smo svim učesnicima tradicionalnog, trećeg po redu Zrenjaninskog polumaratona, zdušno su podržali ideju da se pomogne deci i možda budućim maratoncima, koji će jednog dana kad porastu takođe trčati i širiti pozitivnu energiju i dobre vibracije iz svog lepog grada na obalama Begeja… Takođe veoma smo zahvalni sportsmenu i čoveku koji ima osećaj za prave vrednosti u sportu i angažovano se uključio i podržao akciju, gospodinu Simi Salapuri, pomoćniku gradonačelnika grada Zrenjanina – poručili su organizatori Zrenjaninskog polumaratona, uz napomenu da su se punim srcem i čiste duše humanoj akciji pridružili i organizatori Trke za srećnije detinjstvo….


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

PSX_20210222_005629

SREBRO ZA DUNJU EREMIĆ

Na dvoranskom prvenstvu Srbije za mlađe juniore, takmičare do18 godina, članica Atletskog kluba AS 023, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>