09. 12. 2022.
Home / Ostali sportovi / MALI KARATISTI IZ ŽITIŠTA I BANATSKOG KARAĐORĐEVA OSVOJILI SEDAM MEDALJA
Odža 1

MALI KARATISTI IZ ŽITIŠTA I BANATSKOG KARAĐORĐEVA OSVOJILI SEDAM MEDALJA

Na jubilarnom desetom internacionalnom Kupu u borilačkim veštinama Zlatna pesnica u Odžacima, veliki uspeh ostvarili su mladi karatisti iz Žitišta i Banatskog Karađorđeva.

U organizaciji Sportskog borilačkog kluba Mladost iz Odžaka, osim takmičenja u karateu za sve uzraste, održano je i takmičenje u kungfu vu- šu sportu, a ukupno je nastupilo preko 400 takmičara iz nekoliko zemalja.

Mali karatisti iz Žitišta i Banatskog Karađorđeva osvojili su sedam medalja u katama…

Odža 2

Predrag Glušac zauzeo je prvo mesto, a Maja i Strahinja Trivunović, Anđela i Milan Vilić Anđela, Sofija Sivčević i Milan Kovačević druga mesta i okitili se srebrnim medaljama.

Uspeh u Odžacima sjajna je uvertira za međunarodni karate turnir Zrenjaninski pobednik koji će se održati 11. novembra u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, na kojem se očekuje učešće oko 700 takmičara iz Slovenije, Mađarske, Rumunije, Crne Gore, Republike Srpske, Federacije BIH, Hrvatske i Srbije – poručuju mali karatisti iz klubova Yuko Žitište i Karađorđevo….

Odža 3

izvor: Žitišteonline

mc_rostilj
Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441

ZLATNE DUNJA I NAĐA ULOVILE PANTERA U KAĆU

Mlade karatisti Karate kluba Zadrugar iz Lazareva, nastavilu su nisku sjajnih rezultata i uspešnih nastupa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>