18. 04. 2019.
Home / Košarka / ČUDO OD DETETA, NOVI NIKOLA JOKIĆ IZ SOMBORA, MIROSLAV BOGDANOVIĆ, PRVA VIOLINA U POBEDI JOKERA NAD PIONIRIMA PROLETERA….
IMG_5423

ČUDO OD DETETA, NOVI NIKOLA JOKIĆ IZ SOMBORA, MIROSLAV BOGDANOVIĆ, PRVA VIOLINA U POBEDI JOKERA NAD PIONIRIMA PROLETERA….

Proleter – Joker 47 : 54 ( 13:8, 14:20, 7:13, 13:13 )

Miroslav Bogdanović, klinac iz Sombora sa manirom budućeg velikog košarkaša i naslednika Nikole Jokića, takođe Somborca, praktično sam raštimovao je sve bitne šrafove u domaćoj ekipi Proletera i uz epitet najboljeg igrača utakmice pobrao aplauze objektivne publike u zrenjaninskoj dvorani Medison.

Proleterovi klinci koje vodi trener Marin Grubić, u prvoj četvrtini odlično su parirali prvoplasiranim Somborcima i rešili je u svoju korist sa 5 poena plusa, ali je u drugom periodu i čuvenoj pasareli, koncentracija drugih pet domaćih košarkaša malo popustila i pioniri Jokera na poluvreme su otišli sa poenom prednosti 28:27.

IMG_5431

Treća četvrtina, kada je briljirao Miroslav Bogdanović, prelomila je utakmicu i nju su gosti, najviše zahvaljujući svom najboljem košarkašu, rešili u svoju korist 13:7.

Pokušaj domaćih da u poslednjem periodu stignu minus od sedam poena, završio se egal četvrtinom, a gosti iz Sombora na kraju zasluženo su se radovali….

IMG_5410

mc_rostilj
Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

Kosarkasice_prijem_023

Prijem za košarkašice ”Proletera 023”, nove članice Superlige Srbije

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima priredio je danas prijem za igračice i trenere ženskog ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>