06. 04. 2020.
Home / Odbojka / ODBOJKAŠICE KLEK MD ZRENJANIN U SUBOTU PROTIV PARTIZANA U KRISTALNOJ DVORANI U ZRENJANINU
Kl 2

ODBOJKAŠICE KLEK MD ZRENJANIN U SUBOTU PROTIV PARTIZANA U KRISTALNOJ DVORANI U ZRENJANINU

Parket Kristalne dvorane u Zrenjaninu ugostiće u naredne dve vezane utakmice koje odbojkašice Klek MD Zrenjanin igraju kao domaćini, izabranice trenera Miška Kijca i njivove rivalke.

Već u subotu 3. novembra u derbiju kola u Zrenjanin dolazi beogradski Partizan, a utakmica se igra sa početkom od 20 časova.

Kl 3

Sedam dana kasnije, u subotu 10. novembra odbojkašice Klek MD Zrenjanin igraju još jedan veliki derbi, protiv Jedinstva iz Stare Pazove…

Kl 0

– Zbog učestalih pitanja zašto ne igramo i kada ćemo igrati u Zrenjaninu, evo sjajne prilike da ljubitelji ovog sporta uživaju u ženskoj superligaškoj odbojci. Dva velika iskušenja su pred nama, Partizan i Jedinstvo su ekipe koje kvalitetom i renomeom zaslužuju veliko poštovanje i ovim putem pozivamo navijače da dođu i podrže nas u pokušaju da ih iznenadimo i pobedimo – poručuju iz Odbojkaškog kluba Klek MD Zrenjanin.

Kl 1

mc_rostilj
Lokvanj
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20200214_210101

NOVI TRIJUMF ODBOJKAŠICA KLEK MD ZRENJANIN

Beograd – Klek MD Zrenjanin 1:3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>