11. 08. 2020.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI PROLETERA TRENIRALI U NOVOJ DVORANI OSNOVNE ŠKOLE U EČKI…
IMG_5103

KOŠARKAŠI PROLETERA TRENIRALI U NOVOJ DVORANI OSNOVNE ŠKOLE U EČKI…

Velelepna sportska dvorana osnovne škole Dr Aleksandar Sabovljev u Ečki nedaleko od Zrenjanina bila je sinoć poprište žestokog treninga koji su pred gostovanje u Zemunu odradili košarkaši Proletera.

Direktor škole gospodin Marinel Bugar i svi ostali zaposleni u školi, reagovali su džentlmenski i u duhu sporta i viteštva, usled prebukiranosti Kristalne dvorane i hale Medison u Zrenjaninu, bez razmišljanja izašli u susret i omogućili da se trening košarkaša održi u dvorani škole u Ečki.

IMG_5099

– Veoma smo zahvalni našim sportskim prijateljima, ovo je početak lepe saradnje i sigurno ćemo održati obećanje i kompletni posetiti školu u Ečki i družiti se sa učenicima, uz poklon koji je neizbežan a to je potpisan dres od strane svih prvotimaca.Odradili smo odličan trening, parket u dvorani u Ečki je izvanredan i svi uslovi za rad su bili na nivou – istakao je trener zrenjaninskih košarkaša Zoran Bajin.

Proleter u subotu 27. oktobra u Zemunu igra utakmicu petog kola Druge muške lige protiv domaćina ekipe Zemuna za koju nastupa dojučerašnji košarkaš Proletera Dejan Burić.

IMG_5089

mc_rostilj
Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

1200px-Michael_Ojo_(basketball,_born_1993)_50_KK_Crvena_zvezda_EuroLeague_20191010_(1)

MAJKL ODŽO UMRO NA TRENINGU

Centar Crvene zvezde, 27-godišnji Majkl Odžo preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu, nakon što ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>