23. 07. 2019.
Home / Ostali sportovi / MIODRAG TATIĆ NAJBOLJI TENISKI VETERAN VOJVODINE U DOMU U KOJEM VEČITO STANUJE MAJKL DŽORDAN U ČIKAGU….
d05b123c-4362-4587-aed9-b5237f241673

MIODRAG TATIĆ NAJBOLJI TENISKI VETERAN VOJVODINE U DOMU U KOJEM VEČITO STANUJE MAJKL DŽORDAN U ČIKAGU….

Čikago, Čikago, teturavi grade…

Najveća meka Srba u Americi, grad vetra i Bulsa, Čikago, širom je otvorio vrata Zrenjanincu Miodragu Tatiću i njegovoj supruzi Ljiljani, koji borave u dvonedeljnoj poseti prijateljima, porodici Tomičić, poreklom iz Nevesinja.

ef97c689-9b41-4d97-a78b-09656a6fd36f

– Miroslav i njegova supruga Nedeljka Tomičić, zaista izuzetni su domaćini.Za relativno kratko vreme, velikim trudom, angažovanjem i željom, pokazali su nam sve lepote i draži Čikaga i svojski se potrudili da se osećamo veoma lagodno i lepo… – započinje priču iz Ameike, zvanično najbolji teniser, veteran Vojvodine, Tale.

Tomičići i Tatići, upoznali su se prilikom jednog putovanja,u Meksiku, pre pet šest godina. Nedeljka i Miroslav, sa svojim sinovima Petrom i Markom, preko 40 godina žive i rade u Čikagu i kao i većina Srba u ovom gradu, trude se da budu ljubazni domaćini svojim zemljacima….

– Petar je bivši fudbaler, Marko je trenirao hokej, a njohov otac Miroslav je veliki fan sporta, tako da smo pretresli sve teme iz ove oblasti, naravno da je i tenis, koji uspešno igram, bio na dnevnom redu, a nije izostala ni košarka, naročito prilikom posete United centru, domu Čikago Bulsa…

73ec7fcb-1c8b-431a-8876-7bf33d44a0f1

– Imao sam priliku da uživo posmatram mečeve na US openu, a eto ostvario mi se san iz detinjstva da uživo vidim i jedan NBA spektakl i utakmicu Bulsa. Nema veze što se najveći košarkaški cirkus na svetu tek zahuktava i što je početak sezone, utakmice ekipe Čikaga u njihovom United centru uvek su specifične i veoma posebne…

– Nekako se na sve strane oseća duh slavnog Majkla Džordana i veoma sam srećan što sam sve to osetio, doživeo, naravno zahvaljujući prijateljima i ljubaznim domaćinima, Nedeljki i Miroslavu Tomičiću, koji su obećali uzvratnu posetu ravnom Banatu – uz osmeh ističe Miodrag Tatić….


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_522934241836352

SPORTINFO U BANKOKU NA LICU MESTA

Kako smo i obećali, reprezentativca Srbije Tomu Milića na svetskom prvrnstvu ispratićemo uživo, a u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>