12. 08. 2022.
Home / Rukomet / LJUBOMIR OBRADOVIĆ PROSLAVLJENI RUKOMETNI STRUČNJALJUBOMIR OBRADOVIĆ PROSLAVLJENI RUKOMETNI STRUČNJAK UZ SVOJ PROLETER…
IMG_4432

LJUBOMIR OBRADOVIĆ PROSLAVLJENI RUKOMETNI STRUČNJALJUBOMIR OBRADOVIĆ PROSLAVLJENI RUKOMETNI STRUČNJAK UZ SVOJ PROLETER…

Aktuelni selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, proslavljeni stručnjak Ljubomir Obradović sa oduševljenjem je prihvatio ideju da savetima, iskustvom i ogromnim znanjem pomogne matičnom klubu u kojem je započeo bogatu igračku karijeru.

Na današnjem treningu, u društvu predsednika Dragana Božjaka, članova upravnog odbora Proletera, Siniše Vukića i Milana Grubanova, Ljubomi Obradović iz prvog reda tribina Kristalne dvorane posmatrao je rad rukometaša koji je predvodio trener Zoltan Ivanica.

– Priprema se veoma bitna utakmica sa Mačvom, Proleter ima velike ambicije da uđe u elitu i zbog toga sam prihvatio ideju da budem tu uz tim i pomognem. Naravno da to ne sputava trenera Zoltana Ivanicu, koji je trener ekipe, šef struke i čovek koji vodi treninge i naravno utakmice.

IMG_4502

Koliko mi profesionalne obaveze sa nacionalnim timom dozvole, biću uz Proleter, jer ovaj klub oduvek nosim u srcu i smatram ga svojim – istakao je Ljubomir Obradović, napominjući da je veoma bitna priprema svake utakmice i da je ubeđen da će doprineti da ekipa nastavi u pobedničkom ritmu, nakon neugodnog vikenda proteklog vikenda od ekipe Požarevca u Zrenjaninu….


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

POL - SRB-2 12

M18 EHF EURO – Kadeti Srbije nadigrali Poljsku

Srbija je u prvoj utakmici razigravanja od 13. do 16. mesta savladala Poljsku rezultatom 33:30 ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>