12. 07. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Finale kviza “Šta znaš o bajkama”
DSC_0061

Finale kviza “Šta znaš o bajkama”

Finale kviza “Šta znaš o bajkama”održaće se na Dečjem odeljenju Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” u petak, 5.oktobra sa početkom u 9:30 časova.

dav
dav

Svoje poznavanje bajki i timski duh u finalu pokazaće predškolci iz vrtića koji su ostvarili najveći broj bodova u dosadašnjim susretima.

Gradska narodna biblioteka “Žarko Zrenjanin” čestita na pokazanom znanju i zahvaljuje na sjajnom druženju svim predškolcima iz 15 zrenjaninskih vrtića koji su učestvovali u kvizu koji biblioteka organizuje svake godine u okviru Dečje nedelje.

DSC_0052

Podsećamo, takođe, da početkom svake školske (upisne) godine, po završetku Dečje nedelje, Gradska narodna biblioteka “Žarko Zrenjanin” u saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin organizuje besplatan kolektivni upis predškolaca u Biblioteku, sa osnovnom idejom ranog razvijanja čitalačkih navika, a svoju besplatnu člansku karticu, tradicionalno, dobijaju i prvaci zrenjaninskih osnovnih škola.


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG-12bf62473e8b1e5ec5d0f71bb141be46-V

WOLF & CO….JUTUTUNSKA JUHAHAHA…

U ovoj čorbi od vremena, ti budi šargarepa, ja ću biti zelen, držaćemo se za ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>