06. 06. 2020.
Home / Fudbal / DRAGANA STAJIĆ – ŠARMATNA GRACIJA GRAWE OSIGURANJA
IMG_4363

DRAGANA STAJIĆ – ŠARMATNA GRACIJA GRAWE OSIGURANJA

Poslovna ozbiljnost, šarm, inteligencija i prodornost, dobitni su poker atributa poslovne karijere šarmatne mlade dame iz Zrenjanina, Dragane Stajić. Mada samo godinu dana u svetski poznatoj osiguravajućoj kompaniji GRAWE, Dragana je ogromnom upornošću uspela da dosegne oreol važnog predstavnika poznatog internacionalnog brenda u našim krajevima i nađe svoje mesto među 25 najboljih u Srbiji.

Samim tim izborila se, kako kaže, za predivno nagradno putovanje u Grac, gde je sedište GRAWE Grupe i gde se tradicionalno organizuje sportsko druženje, takmičenje, ali i bolje upoznavanje zaposlenih iz svih zemalja u kojima posluje.

IMG_4364

– To je zaista fenomenalan doživljaj, organizacija na vrhunskom nivou, lepe nagrade za najbolje, ali i druženje, upoznavanje i sticanje novih iskustava. Ja sam tek godinu dana u GRAWE osiguranju i bila sam veoma počastvovana činjenicom da sam u 25 najboljih u Srbiji –  oduševljeno nam Dragana donosi impresije iz Graca.

 

– Ono što je za mene bilo jako zanimljivo, neobično i zabavno, žene su igrale fudbal! Naravno da nikada ranije nisam igrala ovu igru, a ni aktivno bavila sportom. Kopačke sam obula prvi put u životu, opremu smo dobili kompletnu, bio je imperativ istrčati na teren, nadmetati se i boriti! Igrale smo protiv koleginica iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Slovenije… Uspela sam da postignem tri gola, jedan iz jedanaesterca – sa osmehom nam se pohvalila Dragana.

 

IMG_4365

– Načula sam neposredno pre austrijske avanture da će se u Gracu igrati fudbal, a kao pravi fanatik, kako u poslu, tako i u sportu, napravila sam svoju fudbalsku koncepciju i kopačke nisu bile tesne, kako se to u fudbalskom žargonu kaže. Bila sam veoma srećna prilikom postizanja golova i to nisam skrivala! Zaista moraš biti u odličnoj kondiciji i tela i duha, poznavati suštinu sporta i – biti takmičar. Bez toga, kao i u poslu, teško se može do dobrih rezultata i uspeha. Ja lično obožavam sport, pratim ga možda čak i previše za jednu pripadnicu lepšeg pola, koja je istovremeno majka i domaćica. Ali takva sam, veliki ljubitelj sporta i upravo sportski duh i želja da se takmičim daju veliki doprinos uspehu i pomažu mi u poslu –  dodaje na kraju Dragana Stajić.

IMG_4360

Kada Vam Dragana ispriča kako uživa u poslu koji radi i predoči sve pogodnosti programa GRAWE osiguranja, verujemo da ćete doneti važnu odluku da postanete osiguranik ove međunarodno poznate osiguravajuće kompanije od poverenja. GRAWE promoviše sport i rekreaciju kao navike od izuzetnog značaja za kvalitetniji život i svakodnevnicu, a kako je rekla i naša sagovornica Dragana „osigurati ono najvrednije u životu prvi je korak ka kvalitetnijoj budućnosti!!!

 

mc_rostilj
Lokvanj
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

aleksandar_djordjevic1

Najava meča protiv Inđije i reakcije Veselinovića i Mirosavljevića posle žreba polufinala Kupa

U Čukaričkom su arhivirali meč koji će dugo pamtiti, četvrtfinalni Kupa Srbije protiv Radničkog iz ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>