12. 07. 2020.
Home / Fudbal / MILJANA RADAKOVIĆ NAJTALENTOVANIJA FUDBALERKA U ŽITIŠTU
Miljana 0 naslovna

MILJANA RADAKOVIĆ NAJTALENTOVANIJA FUDBALERKA U ŽITIŠTU

Učenica petog razreda OŠ Sveti Sava u Žitištu, Miljana Radaković fudbal trenira već punih pet godina, rame uz rame sa dečacima u u Fudbalskom klubu Begej i s pravom je ponela epitet najtalentovanije fudbalerke koju je Žitište ikada imalo.

Miljana 2

Ljubav i talenat za ovaj sport nasledila je od oca, dugogodišnjeg kapitena i sada funkcionera u klubu, a osim je odlična u školi, Miljana je sjajna na poziciji špica i obožava da trese protivničke mreže i svojim efektnim golovima doprineseuspesima svog tima.

Miljana 2

Miljanina velika želja je da stigne do reprezentativnog dresa nacionalne selekcije Srbije i svojim dobrim igrama i golovima obraduje naciju.

Obzirom na talenat koji je evidentan i genetski predodređen, veliku želju i volju koju iskazuje svakodnevno na fudbalskom terenu, Miljani Radaković se smeši blistava karijera….

Miljana 1

izvor i fotografije: žitište online


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

uros_mrdakovic1

Čukarički potpisao ugovor sa Urošem Mrdakovićem, sinom Miljana Mrdakovića

Uroš Mrdaković, sin nekadašnjeg olimpijskog reprezentativca Srbije Miljana, pojačao je Čukarički. Momak rođen u Beogradu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>