30. 09. 2020.
Home / Košarka / DAČA DIV VELIKOG SRCA…
IMG_3638

DAČA DIV VELIKOG SRCA…

Hrabri košarkaški div iz Zrenjanina, Dalibor Dača Micić, najviši aktivni košarkaš na Balkanu i sa 225 cm jedan od najviših Evropljana, još jednom je konkretno, na delu pokazao koliko je human i plemenitog srca….

Kao internacionalac na Gvadalupeu i prijatelj škole u Danskoj, gde boravi tokom letnjih meseci i ove godine je doneo puno dečijih stvari koje je poklonio učenicima Osnovne i srednje škole 9. maj u Zrenjaninu.

IMG_3641

– To su uglavnom sve nove i nenošene stvari, patike, trenerke, jakne, koje po tradiciji učenici elitne škole u Danskoj, ostavljaju na kraju školske godine i veoma su srećni što ja to ponesem u Srbiju i kroz humanitarnu misiju podelim deci kojoj je to najpotrebnije.Ove godine ideja je bila da posetim moje, sada već mogu da kažem drugare, jer smo se za nekoliko sati druženja baš zbližili, u Osnovnoj i srednjoj školi 9. maj u Zrenjaninu i veoma mi je drago što sam ih bar za tren usrećio – istakao je Dalibor, koji će uz košarku i humanitarni rad, uskoro zakoračiti i u glumačke vode i snimiti film u Briselu.

IMG_3640

– Bio sam na kastingu nekoliko dana u Belgiji i dobio ulogu u filmu, ali ćemo o tome opširnije narednih dana, kada dobijem sinopsis snimanja i scenario filma.Odmah iz Brisela rezervisao sam avionsku kartu za Gvadalupe i već sredinom oktobra otvaram novu stranicu košarkaške sezone tamo – dodao je popularni Dača.

IMG_3639

– Veoma smo zahvalni Daliboru, našem drugaru…Nije štedeo svoje vreme, družio se sa nama i usrećio decu, koja su mu veoma zahvalna za poklone koje im je uručio…Divno smo se družili, pričao nam je svoje avanture sa putovanja i kako mu je tamo na Gvadalupeu i eto, vreme je baš brzo proteklo…I njemu je bilo prijatno, trudili smo se da ga ugostimo kako dolikuje ljudima koji imaju veliko srce i slede svoju plemenitu ideju… – naglasila je Snežana Vukić, direktorica Osnovne i srednje škole 9. maj iz Zrenjanina.

IMG_3638


mc_rostilj
Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20200912_154816

TAJFUN U NASTAVKU

Proleter 023 – Vršac 84 : 63 ( 13:16, 14:14, 30:19, 27:14 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>