05. 06. 2020.
Home / Fudbal / USPEŠAN VIKEND ZA MALE FUDBALERE AKADEMIJE BAMBI MODA LEPO SE NOSI….
IMG_3623

USPEŠAN VIKEND ZA MALE FUDBALERE AKADEMIJE BAMBI MODA LEPO SE NOSI….

Proteklog vikenda u Kikindi i Starim Banovcima generacija 2009. i 2010. godište Akademije Bambi, okitila se sa dva zlata i jednom srebrnom medaljom.

U subotu 22-og semtembarskog dana generacija 2009. jedna ekipa otišla je u Kikindu na turnir povodom tradicionalne manifestacije Dani Ludaje i u konkurenciji 7 ekipa gde se igralo po sistemu svako sa svakim, mali Bambijevci su sakupili najviše bodova i turnir okončali na prvom mestu.

IMG_3622

Druga ekipa igrala je u Belegišu u konkurenciji 16 ekipa i osvojila drugo mesto posle izvodjenja penala i poraza od odlične ekipe Dinama iz Pančeva.

Za najboljeg golmana na turniru proglašen je Ognjen Bogunović, talentovani Bambijevac…

IMG_3621

– Naporno je bilo ovog vikenda, osvojili smo zlato i srebro, 24 mala fudbalera dostojno su reprezentovali Akademiju Bambi i dokazali da pored brojnosti u ovoj generaciji posedujemo i kvalitet. Deca napreduju uživaju i igraju se što je osnovni smisao dečijeg fudbala – istakao je trener Predrag Jovanov.

Dan kasnije, u nedelju 23. septembra na scenu je stupila super talentovana generacija 2010. godišta…Dve ekipe uspešno su nastupile u Kikindi na turniru povodom tradicionalne manifestacije Dani ludaje.

IMG_3619

Plava ekipa završila je na prvom mestu, u konkurenciji Mladih vukova koji su bili drugi i beogradskog Partizana koji je zauzeo treće mesto.

Druga Bambi ekipa, u belim dresovima nije se obrukala, pokazala je da ima kvalitet i dobro je namučila protivnike.

– Velika želja za treningom, napredovanjem i igrom koja donosi rezultat, krasi ovu generaciju i zbog toga joj predstoje lepši i radosniji dani – dopunio je svog kolegu, trener generacije 2010. Aleksandar Tomić…

Na turniru u Belegisu poznata glumica Mirka Vasiljevic bodrila je i navijala za male Bambijevce….

IMG_3620


Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG-6de91cd5fac7024dfc7b656be147d667-V

ZLATNI MALI SPORTOVCI…!!!

Pobednici finala SOS fudbalske lige, mali Sportovci, uživaju u slasti trinumfa i sjaju medalja koje ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>