03. 03. 2021.
Home / Ostali sportovi / Donacija kompjutera
DSC_9430

Donacija kompjutera

Poseta Guvernera Rotari distrikta Srbija i Crna gora Zrenjaninu i uručenje donacije osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“

U četvrtak, 20. 9. 2018. Zrenjanin je posetio guverner Rotari distrikta za Srbiju i Crnu Goru, Vladimir Matić.

Tom prilikom, organizovan je sastanak u prostorijama Osnovne škole „Jovan
Jovanović Zmaj“ a na kojem je prisustvovao Guverner distrika , članovi Rotari Kluba Zrenjanin, Rotarakt Kluba, kao i načelnica Odeljenja društvenih delatnosti i donirana su 4 računara a koja će biti sastavni deo informatičkog kabineta škole .

DSC_9423

Direktor škole Saša Bosić istakao je da je donacija vredna za školu, jer su računari veoma potrebni u eri digitalizacije nastave i upoznao je prisutne sa problemima o kojima se škola svakodnevno susreće ali i koja su sve ulaganja potrebna kako bi đacima bio olakšan put do novih znanja .

Predsednik Rotari Kluba Zrenjanin, Fjodor Ćirić, tom prilikom je naglasio da je Rotari Klub uvek spreman da pomogne u unapređenju lokalne zajednice i škola. Pomenuo je da je u prethodnoj ali i tekućoj godini bilo nekoliko akcija vezanih za škole i da će se sa sličnim akcijama nastaviti u budućnosti.

Nakon uručenja donacije, u Rotari sali Hotela Vojvodina prikazan je film o slabovidom maratoncu Goranu Nikoliću. Prisutni su imali prilike da razgovaraju sa junakom filma, kao i da čuju detalje iz biografske knjige o njemu.

DSC_9548

Na sastanku sa guvernerom Matićem, članovi Rotari kluba, pored redovnih tema, razgovarali su o predstojećoj likovnoj koloniji u organizaciji Kluba, kao i o donaciji odeljenju zrenjaninske pedijatrije koja je predviđena za Oktobar mesec .

Posebno je istaknuto da Rotari Klub Zrenjanin ima sve bolju saradnju sa Gradskom upravom i medijima, što je značajno, ne samo za promociju Kluba, nego i za delovanje na lokalnu zajednicu.

Predsednik Rotari kluba Zrenjanin
Fjodor Ćirić


Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_2734156066835239

BRONZA ZA DUNJU

Mladi karatisti Zadrugara iz Lazareva, započeli su novu sezonu, sjajnim nastupom na međunarodnom turniru “TK-a ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>