20. 05. 2019.
Home / Košarka / ODLIČNA KONTROLNA UTAKMICA KOŠARKAŠA PROLETERA I SVECA IZ ŽITIŠTA
IMG_3303

ODLIČNA KONTROLNA UTAKMICA KOŠARKAŠA PROLETERA I SVECA IZ ŽITIŠTA

Proleter – Sveti Đorđe 72 : 61 ( 14:18, 21:12, 15:15, 22:16 )

Borbeno, angažovano, sa puno žara i želje da pokažu da su potpuno spremni za start nove košarkaške sezone, igrali su sinoć u Kristalnoj dvorani domaći igrači Proletera, ali i izabranici trenera Marka Boljca iz Žitišta.

Sveti Đorđe je utakmicu započeo bolje, prva četvrtina donela je četiri poena plusa na kontu ekipe koja ima velike ambicije ove sezone u Prvoj srpskoj košarkaškoj ligi, ali onda su Aleksej Nešović, Petar Lambić, Stefan Atanacković i ostali košarkaši Proletera dodali gas i najubedljivijom drugom četvrtinom stvari postavili na svoje mesto.

Treneri Bajin i Boljac do kraja utakmice uigravali su nove akcije, insistirali na agresivnoj i brzoj igri u tranziciji i stiče se utisak, bez obzira na relativno mali broj poena, da su ekipe spremne za iskušenja koja ih očekuju u Drugoj, odnosno Prvoj srpskoj košarkaškoj ligi.

IMG_3314

Proleter je utakmicu odigrao bez lakše povređenog Slobodana Lalića i novajlije Aleksandra Petrovića, prekaljenog internacionalca i dugogodišnjeg košarkaša Radničkog sa Crvenog krsta, dok je za ekipu Svetog Đorđa nastupio Marko Vulin, svakako veliko pojačanje i nekadašnji košarkaš Proletera….


Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG-a295c738eb9511741cc96c1631458057-V

MARE CARE, IGRAJ I POBEDI…

Od petka 17. do nedelje 19. maja u Vitoriji, u Španiji održava se F4 evrolige, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>