05. 08. 2020.
Home / Košarka / ALEKSANDAR PETROVIĆ NOVI CENTAR PROLETERA
IMG_3299

ALEKSANDAR PETROVIĆ NOVI CENTAR PROLETERA

Ekipa Proletera jučerašnjim dogovorom o saradnji, predsednika Petka Popovića i novog visokog igrača na poziciji 5, prekaljenog internacionalca Aleksandra Petrovića, dobija novu dimenziju i imidž tima koji će biti tvrd orah za sve protivnike u ligi koja startuje narednog vikenda.

IMG_3296

Uz takođe novajliju, Alekseja Nešovića i starosedeoce Slobodana Lalića, kapitena Stefana Atanackovića, Petra Lambića, te mlade snage Nikolu Orlića, Nedeljka Panića, Luku Vržinu i ostale još neafirmisane košarkaše, Aleksandar Petrović predstavljaće udarnu iglu u rotaciji trenera Zorana Bajina.

Nekadašnji Krstaš i dugo godina internacionalac u Turskoj, Italiji, Grčkoj, Makedoniji, Sloveniji, Mađarskoj, Aleksandar Petrović odlučio je da narednu sezonu provede u Proleteru i svojim iskustvom i znanjem doprinese ekipi koja je njegovim angažmanom rešila problem na poziciji 5.

IMG_3298

– Dugogodišnji sam drugar sa Slobodanom lalićem, igrali smo zajedno u Radničkom 2011. i 2012. godine, puno toga lepog mi je rekao o Proleteru i u samo nekoliko rečenica sklopio sam dogovor o saradnji.Trenirao sam tokom leta, preostalih desetak dana iskoristiću da se upoznam sa saigračima i uklopim u stil igre ekipe iz Zrenjanina, ali obzirom na iskustvo mislim da to neće biti problem.Žao mi je što nemam pravo nastupa već u prvom kolu na gostovanju u Boljevcu, ali ću za prvi oktobarski vikend i utakmicu sa Slogom iz Kraljeva u Zrenjaninu, biti potpuno spreman – naglasio je tridesetjednogodišnji košarkaš, visok 204 cm, koji je branio boje poznatih klubova turske Darušafake, Virtusa iz Bolonje, Ilysiakosa, Karpoš Sokoli, Šentjura…

IMG_3297


Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1595967855707

NENAD STEFANOVIĆ U STRUČNOM ŠTABU OKK BEOGRADA

Protekle sezone jedan od najuspešnijih trenera Druge košarkaške lige, Nenad Stafanović, u košarkašku orbitu gurnuo ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>