17. 02. 2020.
Home / Ostali sportovi / SJAJNI NASTUPI DŽUDISTA PROLETER MD!
IMG_3285

SJAJNI NASTUPI DŽUDISTA PROLETER MD!

U prethodne dve nedelje mladi džudisti Proleter MD iz Zrenjanina su imali veoma zapažene nastupe na nekoliko takmičenja na kojima su nastupali.

Prvi nastup imali su stariji poletarci koji su u Stepanovićevu nastupili na prvenstvu Vojvodine.Milica Radaković je osvojila zlatnu medalju i napravila je najbolji plasman.Srebrne medalje osvojili su Jana Terzin, i Nikola Medan, a bronzane Lenka Stojanov i Ognjen Vukobrat.

Istog dana održano je i prvenstvo Vojvodine za mlađe pionire takođe u Stepanovićevu i to takmičenje je ujedno bilo i kvalifikaciono za prvenstvo Srbije koje se održava 22.septembra u Zrenjaninu.Najbolji rezultat i plasman ostvario je Nemanja Rajković koji je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 66kg, srebrne medalje su osvojili Anja Kuručev u kategoriji do 44kg i Dragan Isakov preko 66kg dok su bronze i plasman ostvarili još Nemanja Ristić i Aleksandra Beljuc.

Kadeti,poletarci i mlađi pioniri OJD Proleter MD nastupali su 15 i 16.septembra na međunarodnim turnirima u Bijeljini,Pančevu i Subotici.

U Bijeljini su kadeti imali odličan nastup i u konkurenciji 650 takmičara osvojili četiri medalje.Najbolji je bio Dušan Ludoški, koji je u kategoriji do 81kg sa 4 pobede osvojio zlato.Milica Milekić je bila druga do 63kg dok su bronze osvojile Gordana Bošnjak i Nikolina Trivunović.

U Pančevu su se medaljama okitili Dante Kondić zlato,Lenka Stojanov, Jana i Dina Terzin srebro i Andrej Ankić bronza.

U Subotici je bio odličan međunarodni turnir gde su se takmičili Rumuni,Mađari,Hrvati,Bugari i domaćini.Najbolje rezulatate su u poletarcima i pionirima ostvarili Sava Adamov koji je osvojio zlato, dok su Vuk Bengini i Ilija Mikin osvojili bronzana odličja…
Mlađi kadeti su u veoma jakoj konkurenciji nastupili i osvojili dve medalje i dva peta mesta.Nemanja Kojčić je bio drugi u kategoriji do 66kg, Petar Nikolin u kategoriji preko 81kg bio je treći dok su Milan Bulaja i Dušan Momirski bili peti.

Narednog vikenda, 22.septembara sa početkom u 11časova u Kristalnoj dvorani počinje prvenstvo Srbije za pionire rođene 2006 i 2007 godine.Proleter će na ovom izuzetno značajnom takmičenju imati pet predstavnika od kojih se očekuju rezultati dostojni renomeu kluba.


Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

20200215_150008

PETAR NIKOLIN DŽUDISTA PROLETERA KADETSKI PRVAK VOJVODINE!!!

Prvenstvo Vojvodine za kadete u RumI, okupilo je veliki broj talentovanih mladih džudista, a među ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>