15. 07. 2020.
Home / Ostali sportovi / “Velika nagrada Zrenjanina” okupila rekordan broj takmičara
Moto_trke_2018_050

“Velika nagrada Zrenjanina” okupila rekordan broj takmičara

Više od 50 takmičara, danas je na licenciranoj stazi “Jugoistok Ečka” učestvovalo u završnom takminjenju u ovogodišnjoj borbi za bodove u moto trkama.

Takmičenje organizuju Auto-moto savez Srbije, Moto savez Srbije, i Auto-moto klub ”Petrovgrad” iz Zrenjanina, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i AMS Osiguranja, a pod pokroviteljstvom grada.

Prilikom svog obraćanja takmićarima, gledaocima i organizatorima, zamenik gradonaćelnika Saša Santovac je istakao da je ovo prilika i za promociju industrijske zone i njenih kapaciteta, i naglasio:
“Želim najpre da se zahvalim Auto-moto savezu Srbije što veruju u Zrenjanin, te drugu godinu zaredom zajedno organizujemo ovo atraktivno takmičenje. Posebnu zahvalnost dugujemo i auto-moto klubu “Petrovgrad”, koji je nesebičnim zalaganjem omogućio da sve protekne u najboljem redu. Čestitam i svim gradskim i pokrajinskim službama koji su dali punu podršku. Ovo je prilika da svi posetioci, koji su pre svega ljubitelji moto sporta,  vide našu industrijsku zonu, i nove investitore koji u njoj grade pogone. U budućnosti ćemo se truditi da ovakvi događaji budu još masovniji, i trku podignemo na najviši rang takmičenja”, istakao je Santovac.
Staza u industrijskoj zoni ispunjava sve uslove za održavanje zvaničnih trka iz kalendara nacionalnog šampionata, a uz nastavak saradnje Auto moto saveza Srbije, Moto saveza Srbije, auto moto kluba “Petrovgrad” i grada Zrenjanina, na toj stazi bi trebalo da se voze i discipline za međunarodni šampionat.
Nakon što je trku zvanično proglasio otvorenom, generalni sekretar Auto moto saveza Srbije Predrag Đurđev , rekao je da je današnji dogaďaj rezultat negovanja dobrih odnosa Auto moto saveza i grada Zrenjanina, i posebno se zahvalio gradonačelniku Čedomiru Janjiću na podršci u organizaciji.
“Ovom trkom obeležavamo kraj moto sezone u Srbiji. Čestitam gradu Zrenjaninu i gradonačelniku što postajete lider u oblasti motociklizma u našoj zemlji. Danas je pred nama jedna pre svega sigurna staza, o čijem kvalitetu govori i licenca koju je dobila od strane Auto moto saveza Srbije. Dosta takmičara i lepo vreme čine da, ono što je Ušće za Beograd, to je ova staza u ove dane takmićenja za Zrenjanin, i biće odlučeni mnogi pobednici u ovoj sezoni”, rekao je Đurđev
Sutra su na programu nova nadmetanja i atraktivne vožnje, a pored ljubitelja dvotočkaša otvaranju moto trke ” Velika nagrada Zrenjanina 2018″, prisustvovali su pomoćnici gradonačelnika Dragan Ćapin i Simo Salapura, kao i predsednik auto moto kluba “Petrovgrad” Dragan Gudžev.

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-5988/-Velika-nagrada-Zrenjanina–okupila-rekordan-broj-takmicara


Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1594449553207

BANAT PO SEDMI PUT ŠAMPION SRBIJE

Bez odigranog finalnog meča, zbog Korona virusom zaraženog igrača Crvene zvezde, stonoteniski Banata iz Zrenjanina, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>