28. 06. 2022.
Home / Rukomet / NEKO TO OD GORE VIDI SVE…
pobe 5

NEKO TO OD GORE VIDI SVE…

Dobri duh rukometnog maga Slobodana Čileta Miškovića učinio je da još jedan Memorijal, devetnaesti po redu u Crvenki, u dvorani u kojoj stanuje rukometna prošlost, protekne u znaku odličnog rukometa i takmičenja koje je oduševilo sve.

pobe 4

Zrenjaninski Proleter osvojio je trofej, u prvoj utakmici savladao ekipu Lavovi iz Bačke Palanke 29:22, a onda i domaćina Crvenku rezultatom 20:17..

Za najboljeg srednjeg beka, pozicija koju je nekada kao igrač pokrivao Slobodan Čile Mišković, proglašen je rukometaš Proletera Aleksa Gaćinović, koji je dobio specijalni pehar.

pobe 3

– Čestitam igračima na osvojenom trofeju i pre svega profesionalnom odnosu prema svojim obavezama.Nema naravno nikakve euforije, jesmo savladali dva protivnika sa kojima ćemo voditi bitke u prvenstvu, ali ovo su drugačije utakmice, puno se razlikuju.Napravili smo samo jedan mali iskorak, iskušenja nam tek predstoje i prvo ćemo imati već narednog vikenda, najverovatnije već u petak, kada počinje prvenstvo i očekuje nas duel sa ekipom Morave iz Velike Plane – istakao je trener pobedničke ekipe na 19. Memorijalu Slobodan Čile Mišković u Crvenki, Zoltan Ivanica.

pobe 2

– Lepo je igrati ovde u dvorani u Crvenki, nekako se oseti taj dobri duh rukometa i magija velikog trenera.Mnogi od nas se nisu ni rodili kada je Čile Mišković gospodario rukometnim terenima, ali smo mnogo slušali o njegovom poimanju ove igre i činima kojima je rukomet učinio zanimljivijim i uzbudljivijim.Srećan sam što sam poneo epitet najboljeg igrača na poziciji koju je baš on igrao i hvala svima na čestitkama – poručio je Aleksa Gaćinović.

pobe 1


Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

rss_62

Odličan start rukometaša Srbije na Mediteranskim igrama

Srbija je na otvaranju rukometnog turnira na XIX Mediteranskim igrama u Oranu savladala Sloveniju rezultatom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>