27. 03. 2023.
Home / Fudbal / SASOVCI MARSOVCI I EKONOMCI BRAZILCI… SVE U SVEMU ODLIČAN FUTSAL I UTAKMICA ZA SLADOKUSCE…
IMG_3113

SASOVCI MARSOVCI I EKONOMCI BRAZILCI… SVE U SVEMU ODLIČAN FUTSAL I UTAKMICA ZA SLADOKUSCE…

SAS – Ekonomac 2 5 : 6 ( 1 : 4 )

Strelci za Sas: Tomin u 3. i 38. min., Radenković u 32. i 37. min. i Aranitović u 38. minutu

Ekonomac 2: Vranić u 6. 11. 15. i 16. minutu, Milosavljević u 22. min. i Vasić u 24. minutu

Veoma zanimljivu i na kraju neizvesnu utakmicu odigrali su futsaleri domaće ekipe SAS i Ekonomca 2 iz Kragujevca…Gosti su nakon silovitih prvih 20 minuta imali prednost 4:1, koju su u prva četiri minuta nastavka povećali za još dva postignuta gola.

IMG_3120

Izabranici trenera Milivoja Batinice, koji su otvorili utakmicu ranim vođstvom već u 3. minutu, u poslednjih osam započinju kanonadu i sa četiri vezana pogotka, Radenkovića u 32. i 37. Tomina i Aranitovića u 38. uvode utakmicu u poslednja dva minuta za infarkt.

Šansa u poslednjim sekundama utakmice ostaće kao žal za nekažnjenu indolentnost mladih gostujućih fudbalera, kojima u fudbalskom smislu ništa ne nedostaje, osim iskustva i upravo golobradi zanos uveo ih je u totalnu frku i gubitak ravnoteže kada umalo od gotovog da naprave veresiju…

Da je na kraju bilo nerešeno ne bi bilo nezasluženo, a Sasovci bi u potpunosti opravdali epitet Marsovci, jer su tako igrali od sjaja do očaja, pa opet nazad u krug…

Sa druge strane Kragujevčani u većem delu susreta vezli su po terenu i stvar držali pod kontrolom, ali onda se negde izgubio čip sigurnog trijumfa i umalo da bude frka neviđena…A sve, naravno u slavu futsala i odlične demonstracije ove igre, uz veliko majstorstvo pojedinaca i talenat mladih igrača….

IMG_3152

SAS: Đuro Rodić, Stefan Živanov, Igor Aranitović, Dušan Radenković, Aleksandar Tomin, Stefan Jevremov, Branislav Lojpur, Aleksandar Mandić, Vanja Rackov, Jovan Blažić, Savo Delić, Nemanja Milićev, Aleksa Škorić.

Ekonomac 2: Nemanja Milanović, Aleksandar Gavrilović, Lazar Milosavljević, Andreja Stojčevski, Saša Digić, Miloš Milenković, Lazar Marinković, Luka Vranić, Dragoljub Tadić, Kristijan Vasić, Uroš Đorđević, Nemanja Dimitrijević, Marko Stojanović i Vuk Radenković.

Sudije: Blagoje Mijailović iz Vršca, Dragutin Božović iz Kule i Miloš Jocović iz Novog Sada.

Delegat: Boris Pravilović iz Vrbasa.


Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (3)

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>