02. 06. 2020.
Home / Fudbal / MIROLJUBIV REMI I UGODNO SUNČANJE KRAJ SKROBARE…
IMG_3179

MIROLJUBIV REMI I UGODNO SUNČANJE KRAJ SKROBARE…

adnički – Kabel 0 : 0

Šteker za pobedu protiv novosadskog Kabela domaći fudbaleri nisu uspeli da pronađu, a kad se sve okolnosti sa devedesetominutnog ugodnog sunčanja na stadionu kraj Skrobare, saberu i oduzmu, remi je najpravedniji ishod utakmice koja nije bila toliko nekvalitetna i nezanimljiva, koliko je popravljanje letnjeg tena na lagodnom septembarskom suncu, prijalo…

Prvih 45 minuta igralo se uglavnom na sredini terena, sa puno taktičkog nadmudrivanja i bez izglednih prilika za eventualno postizanje gola, uz blagu terensku inicijativu gostiju koji su igrali u modernoj militari opremi, neuobičajenoj za terene u Srbiji.

U nastavku prvi je sve adute na sto bacio trener Predrag Kandić, uvođenjem robusnog špica Stefana Lisičića Vukovića, ali ni on, osim korektnog građenja i borbenu igru u polju, nije uspeo da uđe u šansu za gol.

Zapretili su Novosađani u 62. minutu kada se posle brze akcije po desnoj strani dobro zatresla stativa Đurićevog gola, a nakon toga golman Radničkog još nekoliko puta je odlično intervenisao.

IMG_3198

Najbolju priliku za eventualnu veliku radost, domaći fudbaleri imali su u 89. minuti kada je pokušaj šuta iskosa sa leve strane Jovana Runjevca, odlično ukrotio Vukašin Pilipović, golman Vojvodine na kaljenju u ekipi Kabela.

Mada to baš i nije uobičajeno, greh bi bio ne istaći odlično suđenje Dušana Pančića iz karavukova i njegovih pomoćnika Bojana Ivaniševića iz Odžaka i Somboraca Dušana Lukića i Aleksandra Bečanovića.

Radnički: Slobodan Đurić, Aleksandar Milin, Nikola Bjelica, Nikola Grbić kap. Bogdan Jovanov, Robert Kiš, Nikola Krstinić, Jovan Runjevac, Miljan Milivojev, Ljubiša Vukelja i Miloš Zakić.

Na klupi: Dušan Baćan, Stefan Lisičić Vuković, Marko Kovačević, Vladimir Jeftić, Žarko Matić i Nenad Ignjić.

Kabel: Vukašin Pilipović, Mladen Devetak, Vladimir Ilić, Duško Topolić, Đorđe Pantelić, Predrag Vladić, Nikola Bogdanić, Zoran Karać, Đorđe Knežević, Nikola Fimić i Stefan Petrović.

Na klupi: Nikola Sakić, Stefan Trivunović, Stefan Vučković, Goran Nedić, Filip Klaić, Rade Pejić i Vladimir Ostojić.


Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

asmir_kajevic1

Intervju sa Asmirom Kajevićem, najava meča četvrtfinala Kupa protiv Radničkog

Kad je žreb za četvrtfinale Kupa Srbije spojio Čukarički i Radnički iz Niša, jasno je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>