10. 07. 2020.
Home / Fudbal / LEP POKLON ROTARACTA ZRENJANIN FUDBALSKOM KLUBU POTISJE IZ KNIĆANINA
Rotar 0 naslovna

LEP POKLON ROTARACTA ZRENJANIN FUDBALSKOM KLUBU POTISJE IZ KNIĆANINA

Rotaract“ klub Zrenjanin predao je u nedelju 09.09.2018. kompletno novu opremu Fudbalskom klubu Potisje iz Knićanina. Ideja mladih ljudi okupljenih u Rotaract klubu je da se svake godine ekipi iz fudbalske lige A grada Zrenjanina, koja je bila prva na fer plej tabeli i imala najmanje faulova, žutih i crvenih kartona, donira kompletna fudbalska oprema (dresovi, šorcevi i štucne).

Rotar 1

Cilj akcije je podsticaj ekipa za postizanje boljih rezultata, i promocija sportskog ponašanja kako na sportskim terenima tako i van njih.

Rotar 3

– Ovo je akcija na kojoj smo intenzivno radili u poslednja tri meseca. Kriterijume koje smo postavili, a to je prvo mesto u fer pleju ispunila je ekipa Potisja iz Knićanina, koja je bila i između ostalog druga na ligaškoj tabeli, a koju smo rešili da nagradimo za sav trud, jer im je malo falilo da ostvare plasman u viši rang. Donirali smo im kompletnu opremu, a sve zahvaljujući pomoći naših sponzora kojima se neizmerno zahvaljujemo. Nakon dodele, gledali smo i utakmicu, koju su domaćini iz Knićanina igrali protiv kluba ASK iz Aradca.

Rotar 2

Igrali su prvi put u opremi koju smo im donirali, i pobedili rezultatom 2:1. Zadovoljstvo prilikom donacije je bilo obostrano, igrači, uprava i navijači nisu mogli da sakriju oduševljenje, pogotovo kada ih je publika po izlasku na teren nagradila aplauzom. Prvi put su dobili ovakvu vrstu poklona, jer se uglavnom oprema donira klubovima iz višeg ranga, a svi oni igraju iz čiste ljubavi prema fudbalu i ovom klubu. Ono po čemu je Potisje karakteristično jeste to da su svi igrači iz Knićanina, a imaju i dve mlađe selekcije igrača koje treniraju u njihovoj školi fudbala. Sinoć smo imali priliku da se uverimo zašto su najbolji u fer plej igri, i da su zaista zaslužili donaciju. Fudbalski savez Zrenjanina nam je pomogao prilikom selekcije, a akcija je sprovedena zahvaljujući sponzorima Diginet, Color Foto Studio Avala, Paintball Klub Walter, Sportska oprema Efee i Frizerski salon Iljin – izjavio je predsednik Rotaract kluba Aleksandar Antanasijević.


Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

luka_stojanovic1

Intervju sa Lukom Stojanovićem, bivšim igračem Čukaričkog, sada prvotimcem Čikaga

Krajem februara Luka Stojanović je potpisao ugovor sa članom MLS lige Čikagom, na dve plus ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>