20. 08. 2022.
Home / Košarka / KOŠARKAŠIMA PROLETERA RTANJSKI ČAJ ZA POČETAK….
Rtanj 0 naslovna

KOŠARKAŠIMA PROLETERA RTANJSKI ČAJ ZA POČETAK….

Izabranici trenera Zorana Bajina poslednjeg septembarskog vikenda, na startu novog šampionata putovaće u Boljevac i odigrati utakmicu prvog kola sa domaćinom koji je povratnik u drugoligaško društvo.

Rtnaj 1

Košarkaši Proletera, koji danas igraju kontrolni meč sa ABA 2 ligašem Vršcem u Milenijumu, u drugom kolu na svom parketu u Kristalnoj dvorani ugostiće ekipu Sloge iz Kraljeva, a zatim ih očekuje još jedan dalek put u Aleksinac, na megdan domaćinu Napretku.

Rtanj 3

– Liga ove godine startuje nešto ranije, očekuju nas odmah na početku dva puta u Boljevac i Aleksinac, ali šta da se radi, nema lakih protivnika u ovoj našoj ligi i trudićemo se da preostalih dvadesetak dana što bolje uigramo ekipu i spremni dočekamo start šampionata.Odigraćemo još nekoliko prijateljskih utakmica, a jedna u nizu je i ova sa jakim rivalom, kakva je sigurno ekipa Vršca – istakao je trener Zrenjaninaca, Zoran Bajin.

Rtanj 2


Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20220813_170013

DATUNAŠVILI PIKAO BASKET SA KLINCIMA NA ENGLER KUPU

Svetski šampion i bronzani olimpijac iz Tokija, reprezentativac Srbije i rvač Proletera iz Zrenjanina, Zurab ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>