08. 03. 2021.
Home / Ostali sportovi / ZRENJANINCI LETELI BEOGRADOM…
WE fly 0 naslovna

ZRENJANINCI LETELI BEOGRADOM…

Manje od mesec dana ostalo je do trećeg Zrenjaninskog polumaratona i zbog toga je, kao i prethodnih godina, izuzetno važno bilo dostojno se predstaviti u prestonici, Beogradu na popularnoj trci WE FLY BGD 2018.

Da su složni, orni i raspoloženi da treći po redu polumaraton u njihovom gradu bude do sada najbolji, Zrenjaninci su pokali u glavnom gradu, gde su dostojanstven način, prijateljski i raspoloženo, promovisali manifestaciju koja će obeležiti nedelju, sedmi dan, narednog, oktobra meseca….

We fly 1

– Tradicionalno već, na beogradskoj trci na 10 kilometara promovišemo Zrenjaninski polumaraton, a to je iz iskustva gledano, uvek najbolji način da oči u oči sa brojnim prijateljima koji trče, kažete koju lepu reč i srdačno ih pozovete u svoj grad, koji se uvek trudi da bude ljubazan domaćin. Humanitarni karakter našeg polumaratona ove godine, oduševio je sve i imamo obećanja mnogih da će 7. oktobra sigurno biti na startu… – naglasio je Milan Delić, jedan od organizatora Zrenjaninskog polumaratona, koji je juče zajedno sa ostalim Zrenjanincima, leteo ulicama Beograda….


Lokvanj
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_854084715444600

DVA SREBRA I BRONZA ZA MALE KARATISTE ZADRUGARA

Tri medalje osvojili su karatisti Zadrugara na Prvenstvu Vojvodine za poletarce, pionire i mlade nade ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>