11. 08. 2020.
Home / Rukomet / RUKOMETAŠI PROLETERA U ČETVRTOJ BRZINI
IMG_2885

RUKOMETAŠI PROLETERA U ČETVRTOJ BRZINI

Proleter – Jugović 31 : 27 ( 14:11 )

Četiri gola razlike u konačnom skoru protiv Jugovića iz Kaća i utisak da su izabranici trenera Zoltana Ivanice dosegli četvrti stepen ubrzanja, mada najsavremenije mašine dejstvuju i u šestoj brzini.

– Još dve nedelje ostaju do tog famoznog ubrzanja kojem težimo i nadamo se da će se kockice složenog mozaika poklopiti i da ćemo ful spremni dočekati start nove sezone – optimista je prvi strateg zrenjaninskih rukometaša.

Bez ikakvog nipodaštavanja poletne, mlade i veoma brze ekipe iz Kaća, opšti je utisak večeras posle utakmice u Kristalnoj dvorani, da je Proleteru bila potrebna pobeda od deset razlike, da bi prednost bila upravo toliko… Rnić, Čagalj i ostali dizali su, pa opuštali rezultatsku tenziju i krivu koja je od početka bila na strani Proletera.

IMG_2912

– Sad sledi glanc, završne finese i taktičke vragolije bez kojih se u kreativnoj i nadahnutoj igri jednostavno ne može… – dodao je vidno zadovoljan Zoltan Ivanica.


Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20200707_121554_1

NOVA RUKOMETNA STRATEGIJA PROLETERA

Predsednik Proletera Dragan Božjak, novi trener Momir Rnić i član uprave kluba Siniša Vukić, danas ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>