16. 04. 2021.
Home / Fudbal / Priznanje za Nikolu Bajata iz Ravnog Topolovca
Bajat

Priznanje za Nikolu Bajata iz Ravnog Topolovca

Nikola Bajat talentovani mladi fudbaler iz Ravnog Topolovca dobio je poziv da obuče dres kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Njegov ubrzani razvoj počeo je u FK Petlić iz Zrenjanina, igrajući za pomenutu ekipu do 2013.godine. Osvojivši priznanja na turnirima širom Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH zapao je za oko Fudbalskom klubu Vojvodina i tadašnjem treneru Miodragu Panteliću, a nakon toga nije dugo prošlo i postao je član FK Vojvodina.

Protekle godine igrao je u kadetskoj selekciji ali kao igrač koji je mlađi godinu dana od ostatka ekipe i tada su krenuli prvi kontakti Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine.

Njegove igre pratio je trener U17 reprezentacije BiH Sakib Malkočević jedan od najuspešnijih selektora u Fudbalskom savezu BiH i bio je veoma zadovoljan njegovim nastupima pa je usledio zvaničan poziv.

Kako su mu deda i baba rođeni na teritoriji BiH ispunio je uslov i dobio pravo nastupa za reprezentaciju BiH. Nikola je poziv prihvatio i stavio se na raspolaganje reprezentaciji, u nedelju 9.9.2018.u 13h u Tuzli zakazano je okupljanje a ubrzo i prve pripremne utakmice i to protiv Srbije koje će se odigrati 11.9.2018. i 13.9.2018. u Tuzli.

izvor:

izvor:

http://zitisteonline.com/test-vesti/13-sport/862-priznanje-za-nikolu-bajata-iz-ravnog-topolovca


Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

djordje_petrovic1

Intervju sa Đorđem Petrovićem, golmanom Čukaričkog

Đorđe Petrović je sačuvao mirnu mrežu u duelu protiv TSC-a, u ne preterano zanimljivoj utakmici ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>