16. 04. 2021.
Home / Fudbal / DANE BJELICA IMPRESIONIRAN UTISCIMA I PORED PORAZA SRPSKIH FUDBALSKIM DAMA U ŠPANIJI
dame 1

DANE BJELICA IMPRESIONIRAN UTISCIMA I PORED PORAZA SRPSKIH FUDBALSKIM DAMA U ŠPANIJI

Najbolja ženska reprezentacija oprostila se od kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2019. godine, porazom od najbolje selekcije u grupi, reprezentacije Španije. Jedna od najboljih selekcija Evrope rano je došla u vođstvo, igrao se treći minut, kada su domaće igračice iz jedanaesterca došle u vođstvo i praktično rešile meč.

dame 3

Do kraja prvog dela Španija je duplirala vođstvo, a u nastavku Milena Vuković, golman srpskog nacionalnog tima još jednom je savladana.

– Bez obzira na ubedljiv poraz, koji je manje više očekivan, jer španske fudbalerke su u ovom trenutku zaista bolje i kvalitetnije kao tim, izuzetno lepe impresije nosim iz Španije.Veliko iskustvo za mene i obaveza da u narednom ciklusu pokušamo da se uzdignemo, unapredimo igru i pokušamo da budemo ravnopravni sa najkvalitetnijim ekipama Evrope.Moje impresije su fascinatne, stadion, publika, sve na vrhunskom nivou i to je svakako motiv da u novi ciklus krenemo sa puno više energije, ćara i želje da selekcija Srbije u narednim ciklusima igra značajniju ulogu – istakao je Danilo Bjelica, koji je u Španiji kao selektor predvodio žensku fudbalsku reprezentaciju Srbije.

dame 2


Lokvanj
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

djordje_petrovic1

Intervju sa Đorđem Petrovićem, golmanom Čukaričkog

Đorđe Petrović je sačuvao mirnu mrežu u duelu protiv TSC-a, u ne preterano zanimljivoj utakmici ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>