11. 08. 2020.
Home / Ostali sportovi / TENISERSKA VOJVODINA U RITMU BANATSKOG KOLA
Open 0 naslovna

TENISERSKA VOJVODINA U RITMU BANATSKOG KOLA

Zrenjaninci pokorili Vojvodinu!!!

Zaključak je koji ima realnu osnovu nakon fantastičnih nastupa tenisera, veterana iz grada na obalama reke Begej…

Proteklog vikenda u sklopu tradicionalne zabavno-kulturne manifestacije Dani piva, na terenima Teniskog kluba Galeb u centru Zrenjanina, održan je turnir Zrenjanin open 2018. za teniske veterane u okviru otvorenog prvenstva Vojvodine i lige veterana tenisera…

U konkurenciji 35+ godina pobedio je Dragan Gladić, dok je u konkurenciji 55+ godina novi šampion Vojvodine Miodrag Tatić potvrdio klasu i primat najboljeg.

U konkurenciji dublova u kategoriji 35+ zrenjaninski dubl Mirkonjev- Stankov takođe su trijumfovali, baš kao i u kategoriji 50+ godina gde je domaćin Miodrag Tatić Tale u paru sa Subotičaninom Novikovim bio bolji od Beograđana Filipovića i Roca.

Open 6

– Veoma smo zadovoljni nastupom tenisera iz našeg grada.Bili su dominatni, igrali odlično i pokazali klasu i kvalitet. Posle mnogo truda uspeli smo da organizujemo turnir o kojem se priča i na kojem su svi bili zadovoljni i kući poneli sjajne impresije što je i osnovna svrha ovih veteranskih druženja – naglasio je Gajica matanović prvi čovek Teniskog kluba Galeb.

Open 2

– Na turniru je učestvovalo oko 70 tenisera i zaista smo se svi lepo družili…Pored toga što smo igrali, pomagali smo Gaji maksimalno oko organizacije i veoma smo srećni što su svi bili impresionirani kako je sve teklo.Što su titule ostale u Zrenjaninu, naravno nije samo pritisak domaće šljake…Neka o tome razmišljaju protivnici…Mi smo umeće tenisa pokazali na terenu – uz osmeh, naravno u šali promomentarisao je novi šampion Vojvodine Miodrag Tatić Tale….

Open 1


Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

117642431_755439225286761_7027317146680283482_n

KUBURA NA “GRGEČU” UPECAO AMURA OD 13 KILOGRAMA

Na jezeru “Grgeč” u Žitištu kod Zrenjanina, najbolji sportski ribolovci takmičili su se u okviru ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>