29. 02. 2020.
Home / Košarka / ALEKSEJ NEŠOVIĆ, KOSTAS STRATAKIS I NEMANJA SUBOTIĆ SINOĆ NA TRENINGU KOŠARKAŠA PROLETERA
Prolić 0 naslovna

ALEKSEJ NEŠOVIĆ, KOSTAS STRATAKIS I NEMANJA SUBOTIĆ SINOĆ NA TRENINGU KOŠARKAŠA PROLETERA

Bilo je uzbudljivo sinoć na treningu košarkaša Proletera koji su odlično radili i pripremali večerašnju kontrolnu utakmicu sa Zemunom.

Nekadašnji ABA ligaški košarkaš i prvotimac Crvene zvezde, Aleksej Nešović, sa šmekerski modernim brkovima, pojavio se i izazvao veliku pažnju svih, a kasnije na parketu pokazao je klasu i renome košarkaša koji će sigurno puno značiti ekipi iz Zrenjanina.

– Odličan trening smo odradili, sviđa mi se atmosfera u ekipi i mislim da ćemo vrlo brzo svi međusobno uspostaviti hemiju koja je neophodna tokom pripremnog perioda i spremni doćekati početak prvenstvenih okršaja – kratko je iznenađen srdačnim dočekom, prokomentarisao Aleksej Nešović, reprezentatoivac Bosne i Hercegovine.

Prolić 3

Sa ništa manje pompe dočekan je i povratnik na parket, kapiten Proletera Nemanja Subotić, koji se nakon duge pauze oporavio od povrede kolena i rešio da pomogne timu.

– Da pomognem to je prava reč, nisam baš siguran koliko ću moći, ali ideja da budem uz podmađenu ekipu mi se dopala i rešio sam da u novoj sezoni dam sebi slobodu da košarci i aktivnom igranju još uvek ne kažem zbogom i pokušam da kojim minutom u igri dam doprinos.Lep je osećaj nakon skoro 10 meseci ponovo biti na parketu – uz osmeh prokomentarisao je Nemanja Subotić.

Lepa vest je da će u narednoj sezoni dres Proletera nositi ratnik sa Krita, nekadašnji juniorski reprezentativac Grčke, Kostas Stratakis.

U društvu Alekseja Nešovića i prve violine odličnog štimunga u ekipi, Slobodana Lalića, pojavio se na sinoćnjem treningu i obavio razgovor sa predsednikom Petkom Popovićem.

Prolić 9

– Obzirom da sam se ekipi priključio početkom godine u sred trenažnog procesa, smatram da Proleteru nisam dao ono što mogu i znam.To je bio osnovni motiv da se lako dogovorim sa predsednikom i dam reč da ću bez obzira na brojne obaveze na poslu u Beogradu, dati svoj maksimum.Uželeo sam se igre, košarke i zato sam tu…Skokovi, bitka u odbrani i poeni, to je moja obaveza u igri i mislim da ću biti dostojan zadatka koji mi se postavi – uz osmeh koji mu nije silazio sa lica, naglasio je Kostas Stratakis.

– Polako slažemo kockice mozaika koji je uvek u ovom periodu složen i komplikovan i nadam se da ćemo kompletni i spremni dočekati početak nove sezone.Odlična atmosfera, ritam i intenzitet treninga večeras i to je sjajna uvertira za sutrašnju drugu kontrolnu utakmicu protiv Zemuna u Kristalnoj dvorani – dopunio je impresije svoj igrača, trener Proletera Zoran Bajin.


Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1582825319961

KK PIROT SA VIZIJOM ZA BOLJU BUDUĆNOST KRALJICE LOPTAČKIH IGARA

Uvek uz mlade snage i sa pogonom talentovanih dečaka, koji će sutra, baš kao što ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>