08. 03. 2021.
Home / Ostali sportovi / ZLATO, PO DVE SREBRNE I BRONZANE MEDALJE MLADIH RVAČA PROLETERA NA INTERNACIONALNOM TURNIRU U SLATINI
Slati 0 naslovna

ZLATO, PO DVE SREBRNE I BRONZANE MEDALJE MLADIH RVAČA PROLETERA NA INTERNACIONALNOM TURNIRU U SLATINI

Predvođeni trenerom Dušanom Popetruom, mladi rvači Proletera na međunarodnom turniru u hrvatskoj Slatini ostvarili su sjajan uspeh i svi osvojili po jednu medalju.

Vanja Kuručev pozlatio je dobar rad na treninzima i sjajne nastupe u Slatini, Boris Petrov i Aleksandar Terzin okitili su se srebrnim odličjima, dok su Nađ Bakoš Lorant i Uroš Lečić osvojili bronzane medalje.

Na internacionalnom turniru u Slatini učestvovalo je 186 takmičara iz Hrvatske, Bosne, Mađarske, Slovenije i Srbije, ljubazni domaćini odlično su organizovali sve, od smeštaja i hrane, do samog takmičenja i borbe koje su kvalitetom privukle pažnju velikog broja ljubitelja rvanja.

– Domaćinima zaista sve pohvale za gostoprimstvo, ljubaznost i perfektnu organizaciju turnira, a momcima čestitke za odlične nastupe i osvojene medalje – kratko je po povratku iz Hrvatske, prokomentarisao Dušan Popetru.


Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_854084715444600

DVA SREBRA I BRONZA ZA MALE KARATISTE ZADRUGARA

Tri medalje osvojili su karatisti Zadrugara na Prvenstvu Vojvodine za poletarce, pionire i mlade nade ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>