13. 08. 2020.
Home / Fudbal / STEFAN TODIĆ KRUPNIM KORACIMA U FUDBALSKI SVET…
Tode 0 naslovna

STEFAN TODIĆ KRUPNIM KORACIMA U FUDBALSKI SVET…

Sin nekadašnjeg vrhunskog golmana i dugo godina internacionalca Saše Todića, dvanaestogodišnji Stefan, pokazao je juče na terenu gde je njegov otac načinio prve fudbalske korake, da je pred njim lepa karijera i da će ukoliko nastavi da trenira i radi, sigurno premašiti slavu svog oca.

Stefan Todić je opravdano juče na turniru SPORTO BIR KUP 2018. poneo epitet najboljeg čuvara mreže u generaciji 2006. i pokazao svu raskoš talenta nasleđenog od svog tate, koji trenutno radi kao trener golmana u stručnom štabu nacionalnog tima Tajlanda, a nekada je nosio dres matičnog Proletera, novosadske Vojvodine, ukrajinske Tavrie.

Stefan Todić je juče nastupao za ekipu ODR iz Petrovaradina, koja je u svojoj generaciji osvojila treće mesto na turniru u Zrenjaninu…

Tode 1

Bravo za Stefana, ali i sve ostale dečake koji su prethodnih pet dana pokazali da ne treba brinuti za budućnost srpskog fudbala!!!!

Tode 5


Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20200808_192130_1

SLOGA IZ ČONOPLJE DANAS KRAJ SKROBARE U ČETVRTFINALU KUPA VOJVODINE

Fudbaleri Radničkog danas će na svom stadionu u okviru četvrtfinala Kupa Vojvodine, ugostiti ekipu Sloge ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>