06. 06. 2020.
Home / Rukomet / PROŠLI GOSPOJINA I PROLETER KROZ NOVI BEČEJ
Čejbe 0 naslovna

PROŠLI GOSPOJINA I PROLETER KROZ NOVI BEČEJ

Jedinstvo – Proleter 22:27 (11:16)

Rukometaši Proletera iz Zrenjanina odigrali su sinoć još jednu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu u Novom Bečeju, protiv odlične ekipe Jedinstva, koja je bila ljubazan domaćin i gostoprimstvom na najlepši način sačuvala oreol istinskog sportskog prijatelja.

Čejbe 1

– Zahvaljujemo se Novobečejcima, odigrali smo dobru, pravu takmičarsku utakmicu, sa puno naboja, trčanja, efektnih poteza koji rukomet izdvajaju kao pravi muški i viteški sport.Ne mogu da ne kažem da sam zadovoljan rezultatom, ali on je bio totalno u drugom planu, više su me zanimali detalji u igri koje su igrači maksimalno ispoštovali. Disciplinovano, zrelo i odgovorno…To je put kojim se ide i kojim moramo dalje… – naglasio je trener Proletera Zoltan Ivanica.

Čejbe 2

Prijateljskom utakmicom u Novom Bečeju bio je veoma zadovoljan i prvi čovek slavnog kluba sa obala Begeja, Dragan Božjak.

– Konture tima se naziru, dobar rad iz utakmice u utakmicu je uočljiviji i to nas sve raduje.Možda uskoro usledi nova bomba, kojom bismo zaokružili priču za iskušenja koja su pred nama – uz zagonetan osmeh istakao je predsednik Proletera….


Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1589609699067

IN MEMORIAM LJUBICA ŽARKOVIĆ 1959-2020.

Ljubica Žarković, dugogodišnji sportski radnik, član Rukometnog kluba Proleter i zaljubljenica u rukomet, prrminula je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>