02. 06. 2020.
Home / Ostali sportovi / TALE U ŠAMPIONSKOM ZANOSU I RITMU POBEDA
Dixi 00 prava naslovna

TALE U ŠAMPIONSKOM ZANOSU I RITMU POBEDA

Miodrag Tatić Tale, u novoj Lacoste opremi, koju nose samo istinski šampioni poput Novaka Đokovića, dobio je nova krila i u fantastičnom zanosu pobeda i titula na veteranskim turnirima, potvrdio da je neprikosnoven kao najbolji teniser Vojvodine.

Proteklog vikenda, nakon odmora i priprema u Budvi, igrao je finala u singlu i dublu u Senti, a u subotu 25. avgusta nadmoćno je trijumfovao na turniru u Bačkoj Palanci, u singlu.

– Prijao mi je odmor sa unukama i suprugom u Budvi, svaki slobodan trenutak između kupanja u moru i odlaska na plažu, koristio sam za pripreme i kontrolne mečeve sa prijateljima iz Crne Gore i to se pokazalo kao najbolji recept kako da održim vrhunsku formu i nastavim sa dobrim igrama i pobedama na turnirima u okviru Veteranske lige Vojvodine. Mada je titula najboljeg i formalno i matematički već odavno obezbeđena, trudim se da iz nedelje u nedelju igram još bolje i opravdam epitet veteranskog šampiona pokrajine – istakao je popularni Tale, koji će naradnog vikenda u okviru manifestacije Dani piva 2018. učestvovati na turniru u svom rodnom gradu, Zrenjaninu.

Dixi 5


Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_1680999078705285

DŽUDISTI PROLETERA POČELI TRENINGE U SALI

Striktno poštujući propisane mere zaštite, najmlađi džudisti Proletera, posle treninga pod otvorenim nebom, od ponedeljla ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>