06. 02. 2023.
Home / Košarka / SVETI ĐORĐE I KOŠARKAŠKO LUDILO U ŽITIŠTU
Boljac 1

SVETI ĐORĐE I KOŠARKAŠKO LUDILO U ŽITIŠTU

Košarkaši Svetog Đorđa iz Žitišta započeli su pripreme za narednu sezonu u ponedeljak 20. avgusta i vredno treniraju pod budnim okom trenera Marka Boljca i njegovog pomoćnika Nenada Vignjevića.

Ekipa je oformljena sa tri pojačanja i kako trenutno stvari stoje sigurno će biti jedan od favorita u Prvoj srpskoj košarkaškoj ligi i glavnih pretendenata za vrh tabele.

Boljac 2

Rukovodstvo kluba uložilo je velike napore kako bi ekipa imala sve što je potrebno za vrhunski rad, a sponzorski pul predvođen Stevom Kočalkom vlasnikom DOO VALOR, obezbedio je veći budžet u odnosu na prošlu sezonu.

Ekipu čine sledeći igrači: Marko Ugrčić, Filip Pavlović, Danijel Čuč, Marko Tomić, Boris Krstanović, Ivan Stanić, Nikola Đokić, Milomir Trivunović, uz pridošla pojačanja Marka Vulina iz Futoga, Jovana Ostojića iz beogradske ekipe Žarkovo i Zrenjaninca Borisa Dudaša, koji je već nosio dres Svetog Đorđa.

Boljac 3

Marko Boljac, koji se na kraju sezone zvanično oprostio od igranja, najavio je još jedno pojačanje u vidu iskusnog igrača na spoljnoj poziciji, kao i dva mlađa igrača iz Zrenjanina, dok je jedini košarkaš koji je napustio ekipu Filip Latinović.

Odlaskom košarkaške legende Žitišta i okoline, Marka Boljca u trenerske vode klub dobio novog kapitena, a to je Boris Krstanović!!!

Boljac 4

Kako sada stvari stoje i prema nekim realnim činjenicama, u Žitištu se sprema pravo košarkaško ludilo i euforija kvalitetnog basketa…!!!!


Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441_5

SVETAC KAO LIST NA VETRU

Sveti Đorđe – Hajduk 62 : 70 ( 18:18, 17:18, 15:19, 12:15 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>