27. 06. 2022.
Home / Košarka / NISOVI BUŠAČI IZBUŠILI JULCE U FINALU BASKET HUMANITARNOG TURNIRA BAGLJAŠ 2018.
IMG_1875

NISOVI BUŠAČI IZBUŠILI JULCE U FINALU BASKET HUMANITARNOG TURNIRA BAGLJAŠ 2018.

Večerašnji finalni treći dan basketa na Bagljašu doneo je i najviše uzbuđenja, a ekipa NIS- ovi bušači zasluženo je zasela na pobednički pijedestal, pobedivši u finalu Julce, dok su u tzv. malom finalu i borbi za treće mesto, momci iz ekipe Menjačnica Spin savladali favorizovane domaćine turnira, Bagljaš 3×3 Mahadeva, koji su do danas slovili za najozbiljnijeg pretendenta na prvo mesto.

Martinović, Grujović, Zoranović i Dubajić, kao NIS- ovi bušači najpre su u prvom polufinalu isprašili ekipu Menjačnica Spin 21 : 14, a onda u finalu Julce u sastavu Orlić, Filipović, Djulinac i Dudaš, koji su u derbi polufinalnom meču bili bolji od ekipe Bagljaš 3×3 Mahadeva 21 : 20.

Neizvesno je bilo i malo finale, izgoreli nakon poraza od Julaca, prvi favoriti turnira Vržina, Djokić, Matić i Vukanović izgubili su basket rezultatom 18:17 od borbene i uporne ekipe Menjačnica Spin u kojoj je sjajnim asistencijama prednjačio Raškov, ali su i Brnić, Solarov i Sikimić, srce i poslednji atom snage ostavili na tartan terenu i okitili se bronzanim odličjem.

Ako je za utehu, Luka Vržina iz favorizovane ekipe Bagljaš 3×3 Mahadeva proglašen je za najboljeg igrača turnira…
Obzirom na humani karakter turnira, novčane nagrade najbolji basketaši priložili su za pomoć najugroženijim srpskim porodicama na Kosovu…


Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20220625_195435

PEGLAO SE MUŠKI BASKET NA GRINFILDU

Košarkaši Proletera i Svetog Đorđa, Vladimir Gombar, Đorđe Gligorin, Marko Tomić i Stahinja Lazendić, u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>