27. 11. 2022.
Home / Rukomet / BRATSKA SNAGA TERZIĆA NOVA KRILA PROLETERU
Terzići 3

BRATSKA SNAGA TERZIĆA NOVA KRILA PROLETERU

Stariji Saša i sedamnaestogodišnji Filip, stara su, ali i nova snaga i energija toliko potrebna Proleteru, rukometnom klubu slavne tradicije i prošlosti.

Mladi Novosađani pokušaće da svoje karijere uz Momira Rnića i ostale asove, upotpune zapaženim nastupima u crveno-belom dresu super B ligaša sa obala Begeja.

Terzići 4

Saša je i tokom prošle sezone uspešno nastupao za Proleter, a sada se u Zrenjaninu pojavio i mlađani Filip, talentovani junior Vojvodine, koji će pokušati da se radom i igrom na poziciji srednjeg beka, nametne treneru Ivanici.

– Filipa pratim već niz godina u mlađim kategorijama, sa nama je odradio nekoliko treninga, uklopio se bez problema i to mu je velika preporuka da se kroz rad i treninge nametne i izbori mesto prvotimca – naglasio je trener Proletera, Zoltan Ivanica.

Terzići 2

– Saša mi je puno pričao o dobroj organizovanosti u klubu, pratio sam i sam neke utakmice Proletera i drago mi je što sam dobio priliku da pokažem šta umem i znam.Trudiću se svim silama da se nametnem treneru i postanem deo ekipe koja u narednom šampionatu ima ambicije ulaska u elitu – istakao je Filip Terzić.


Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

RUKOMETASI SRBIJA TIMSKA

“Orlovi” odmeravaju snage sa Švedskom uoči Svetskog prvenstva

Manje od 50 dana je ostalo do početka Svetskog prvenstva za rukometaše, koje će se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>