22. 09. 2023.
Home / Rukomet / BRATSKA SNAGA TERZIĆA NOVA KRILA PROLETERU
Terzići 3

BRATSKA SNAGA TERZIĆA NOVA KRILA PROLETERU

Stariji Saša i sedamnaestogodišnji Filip, stara su, ali i nova snaga i energija toliko potrebna Proleteru, rukometnom klubu slavne tradicije i prošlosti.

Mladi Novosađani pokušaće da svoje karijere uz Momira Rnića i ostale asove, upotpune zapaženim nastupima u crveno-belom dresu super B ligaša sa obala Begeja.

Terzići 4

Saša je i tokom prošle sezone uspešno nastupao za Proleter, a sada se u Zrenjaninu pojavio i mlađani Filip, talentovani junior Vojvodine, koji će pokušati da se radom i igrom na poziciji srednjeg beka, nametne treneru Ivanici.

– Filipa pratim već niz godina u mlađim kategorijama, sa nama je odradio nekoliko treninga, uklopio se bez problema i to mu je velika preporuka da se kroz rad i treninge nametne i izbori mesto prvotimca – naglasio je trener Proletera, Zoltan Ivanica.

Terzići 2

– Saša mi je puno pričao o dobroj organizovanosti u klubu, pratio sam i sam neke utakmice Proletera i drago mi je što sam dobio priliku da pokažem šta umem i znam.Trudiću se svim silama da se nametnem treneru i postanem deo ekipe koja u narednom šampionatu ima ambicije ulaska u elitu – istakao je Filip Terzić.


Lokvanj
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

DSCF8540

Partner za budućnost – SRL i Voda Vrnjci

U prostorijama Rukometnog saveza Srbije danas je potpisan sporazum o saradnji, prema kojem je Voda ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>