29. 09. 2020.
Home / Ostali sportovi / RAZVOJNI KAMP ZA NAJTALENTOVANIJE RVAČE VOJVODINE
IMG_1629

RAZVOJNI KAMP ZA NAJTALENTOVANIJE RVAČE VOJVODINE

Litre i litre znoja svakodnevno na treninzima prolivaju mladi i talentovani rvači, pionirskog uzrasta iz svih vojvođanskih mesta na 29. po redu tradicionalnom letnjem razvojnom kampu u Zrenjaninu.

IMG_1636

– Dvorana Medison trenutno je meka najtalentovanijih mladih rvača Vojvodine, koji se priptremaju za Balkansko prvenstvo za pionire u Sarajevu, početkom septembra meseca.Srećni smo što smo nakon desetak godina, kamp vratili u Zrenjanin, on se poslednjih godina uglavnom održavao u Senti, Somboru, Kanjiži…Pedesetak pionira i mlađih pionira, a oni su najbolje što Vojvodina ima, dva puta dnevno vredno rade i pametnim očima upijaju sve što mi treneri pokušavamo da im prenesemo – naglasio je kordinator i prvi trener kampa, Zrenjaninac Đorđe Miolski, uz napomenu da se na zadovoljstvo svih rad na kampu odvija bez ikakvih problema i da u Medisonu imaju sve uslove za kvalitetan rad….


Lokvanj
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1601360135119

ŽITIŠTANKA NA EKSTREMNOJ TRCI NA TARI

Sofija Stojančul, devojka iz Žitišta, uspešno se oprobala u tribalionu, avanturističkoj trci sa preprekama na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>