26. 02. 2020.
Home / Ostali sportovi / HUMANI KARAKTER TREĆEG ZRENJANINSKOG POLUMARATONA
zr polumaraton 3 3

HUMANI KARAKTER TREĆEG ZRENJANINSKOG POLUMARATONA

49 dana još ostalo je do trena kada će ulice pitome varoši u Banatu ponovo dobiti čudesnu moć da budu najlepše na svetu, umivene osmesima i batom koraka brojnih trkača iz Srbije i inostranstva….

49 razloga je zato da budete u toku, odradite prijavu, uključite se, trčite i usput prijavite prijatelja, dragu osobu, komšiju, drugara i budete humani pre svega….

zr polumaraton 3 4

Ovog 7. oktobra kada osvane nedelja i nadamo se sunčano jesenje jutro, bićete humani Zrenjaninac i učesnik trećeg po redu, tradicionalnog i humanitarnog Zrenjaninskog polumaratona…

Od svake prijave, po 100 dinara ići će u zajednički humanitarni fond za odlične đake iz porodica koje imaju socijalne potrebe….

zr polumaraton 3 5

Samo 100 dinara, koliko košta jedan sladoled ili kesica čipsa, a nekome je prozor u svetliju budućnost, motiv da u školi bude još bolji, da uz silne petice jača um i mentalnu snagu da jednoga dana, baš kao i njegovi vršnjaci, izraste u pobednika, jaku ličnost i osobu koja će uvek na umu imati socijalne vrednosti, istinitost životnih situacija koje nisu uvek ružičaste i prijatne i koja će znati da poštuje humanu ideju drugih…

zr polumaraton 3 2

Zbog toga smo svi mi maratonci jedinstveni u ritmu koraka koji teži da budemo jedinstveni, isti ili bar slični, a humani pre svega….

Ako ni zbog čega drugog, pronađite motiv, istrčite ili prošetajte 7 kilometara i Vaših 100 dinara od prijave nekome će značiti sve….

Maraton je to, brate moj….Neprocenjiva energija i snaga…

Kada se ujedinimo, to puca…!!!!

zr polumaraton 3 1


Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1582705989516

RADIMO, GRADIMO, SEME BUDUĆIH ŠAMPIONA, SADIMO…

Vredni kao uvek, članovi borilačkog sportskog kluba Borac, na čelu sa najzvučnijim imenom, Ajredinom Ajetijem, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>