11. 07. 2020.
Home / Rukomet / EH KAKO BI TO BILO, KAD BI BILO….A BIĆE….
IMG_1428

EH KAKO BI TO BILO, KAD BI BILO….A BIĆE….

Proleter – Kikinda Grindex 23 : 31 ( 11 : 14 )

Sve oči bile su uprte samo u njega, niko za rezultat druge kontrolne utakmice Proleter – Kikinda nije baš previše mario…

Momir Rnić junior, pojavio se u Proleterovom dresu, odigrao desetak i kusur minuta i za to u rukometu relativno kratko vreme, dokazao klasu….

Sve vreme se u vrelom vazduhu Kristalne lepotice u Zrenjaninu osetio taj uzdah, eh kad bi bilo…a biće kažu….Dogodiće se….Momir Rnić, reprezentativac Srbije i provereni bundesligaški rukometaš, do neke povoljne inostrane ponude, nosiće dres matičnog kluba, Proletera iz Zrenjanina….

E sad malo i o utakmici, tek da ne uvredimo sportske prijatelje i rivale iz Kikinde, koji su predvođeni Zrenjanincem Markom Trninićem pokazali superligaški renome i zasluženo dobili utakmicu u kojoj je rezultat bio manje bitan, ali se igrao na momente odličan, brz i moderan rukomet.

IMG_1469

Odlično je u ekipi trenera Zoltana Ivanice branio Miloš Kovačević, Koča junior i zabeležio 10 uspešnih odbrana…U odsustvu povređenog Marka Gaćinovića, opravdao je opasku pojačanja iz bečejskog Jedinstva…

Nadahnuti Gorjan Spahić, sa 6 projektila u mrežu Kikinđana bio je najefikasniji rukometaš na utakmici, Momir Rnić postigao je četiri gola, Todorov i Kanižaj upisali su se u listu strelaca po tri puta, Aleksa Gaćinović i Bojan Paun bili su precizni po dva puta, dok su po jedan gol postigli Matija Bjelica, Vesko Barjaktarović i Nikola Đurišić.

U ekipi iz Kikinde najefikasniji je bio Gambor sa pet golova, četiri puta precizan je bio Komarek, a po tri puta mrežu su zatresli Trninić, Raković, Lisica, Delibašić i Mirić….


Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20200707_121554_1

NOVA RUKOMETNA STRATEGIJA PROLETERA

Predsednik Proletera Dragan Božjak, novi trener Momir Rnić i član uprave kluba Siniša Vukić, danas ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>