27. 11. 2022.
Home / Rukomet / EH KAKO BI TO BILO, KAD BI BILO….A BIĆE….
IMG_1428

EH KAKO BI TO BILO, KAD BI BILO….A BIĆE….

Proleter – Kikinda Grindex 23 : 31 ( 11 : 14 )

Sve oči bile su uprte samo u njega, niko za rezultat druge kontrolne utakmice Proleter – Kikinda nije baš previše mario…

Momir Rnić junior, pojavio se u Proleterovom dresu, odigrao desetak i kusur minuta i za to u rukometu relativno kratko vreme, dokazao klasu….

Sve vreme se u vrelom vazduhu Kristalne lepotice u Zrenjaninu osetio taj uzdah, eh kad bi bilo…a biće kažu….Dogodiće se….Momir Rnić, reprezentativac Srbije i provereni bundesligaški rukometaš, do neke povoljne inostrane ponude, nosiće dres matičnog kluba, Proletera iz Zrenjanina….

E sad malo i o utakmici, tek da ne uvredimo sportske prijatelje i rivale iz Kikinde, koji su predvođeni Zrenjanincem Markom Trninićem pokazali superligaški renome i zasluženo dobili utakmicu u kojoj je rezultat bio manje bitan, ali se igrao na momente odličan, brz i moderan rukomet.

IMG_1469

Odlično je u ekipi trenera Zoltana Ivanice branio Miloš Kovačević, Koča junior i zabeležio 10 uspešnih odbrana…U odsustvu povređenog Marka Gaćinovića, opravdao je opasku pojačanja iz bečejskog Jedinstva…

Nadahnuti Gorjan Spahić, sa 6 projektila u mrežu Kikinđana bio je najefikasniji rukometaš na utakmici, Momir Rnić postigao je četiri gola, Todorov i Kanižaj upisali su se u listu strelaca po tri puta, Aleksa Gaćinović i Bojan Paun bili su precizni po dva puta, dok su po jedan gol postigli Matija Bjelica, Vesko Barjaktarović i Nikola Đurišić.

U ekipi iz Kikinde najefikasniji je bio Gambor sa pet golova, četiri puta precizan je bio Komarek, a po tri puta mrežu su zatresli Trninić, Raković, Lisica, Delibašić i Mirić….


Lokvanj
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

RUKOMETASI SRBIJA TIMSKA

“Orlovi” odmeravaju snage sa Švedskom uoči Svetskog prvenstva

Manje od 50 dana je ostalo do početka Svetskog prvenstva za rukometaše, koje će se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>