11. 08. 2020.
Home / Ostali sportovi / SVI REPREZENTATIVCI BOKS KLUBA PETROVGRAD I OLIMPIJSKA ŠKOLA BOKSA
Petrovgrad 2

SVI REPREZENTATIVCI BOKS KLUBA PETROVGRAD I OLIMPIJSKA ŠKOLA BOKSA

Luka Ivić Jukić supertalentovani bokser Petrovgrada iz Zrenjanina protekle dane proveo je na pripremama juniorske reprezentacije, preciznije u letnjem kampu boksa 2018. godine u Banji Koviljači, gde su na okupu bili svi najtalentovaniji mladi bokseri iz Srbije.

Petrovgrad 1

Nakon banje, Luka je sa mladom reprezentacijom otputovao u Vrbas gde će učestvovati na Kupu nacija na kojem će snagu odmeriti bokseri iz dvadesetak evropskih zemalja.

Seniorski reprezentativci iz redova Petrovgrada Nenad Momirski i Sandro Poletan početkom naredne nedelje pridružiće se ostalim reprezentativcima Srbije na Kopaoniku, gde će se tokom narednih dvadesetak dana odvijati bazične pripreme najboljih srpskih boksera.

Istovremeno Aleksandra Rapajić, učesnica ovogodišnjeg Prvenstva Evrope u Italiji, obaviće testiranje u republičkom Zavodu za sport i medicinu sporta na Košutnjaku, po nalogu olimpijskog komiteta Srbije, zbog eventualne mogućnosti, tzv. wild card-a, da se kao jedini ženski predstavnik pojavi na Olimpijskim igrama mladih u oktobru mesecu u Buenos Sajresu u Argentini…

Petrovgrad 6

Pripreme ostalih takmičara Bokserskog kluba Petrovgrad su u toku kao i upis u olimpijsku školu boksa koji je besplatan za sve dečake i devojčice na poznatoj adresi: Zapadna tribina gradskog stadiona, svakog radnog dana od 20 časova, a treneri su Stevan Pišta Čizmić, Srđan Evđenić i Milan Piperski.


Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

117642431_755439225286761_7027317146680283482_n

KUBURA NA “GRGEČU” UPECAO AMURA OD 13 KILOGRAMA

Na jezeru “Grgeč” u Žitištu kod Zrenjanina, najbolji sportski ribolovci takmičili su se u okviru ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>