27. 06. 2022.
Home / Rukomet / RUKOMETNA GROZNICA POČINJE….U SUBOTU PROLETER – KIKINDA
Kikin 0 naslovna

RUKOMETNA GROZNICA POČINJE….U SUBOTU PROLETER – KIKINDA

Rukometaši Proletera u subotu 18. avgusta sa početkom u 19 časova u Kristalnoj dvorani u drugoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema za novu sezonu ugostiće velikog rivala, novog superligaša, ekipu Kikinde.

Nova sjajna prilika za trenera Zoltana Ivanicu da na delu vidi svoju ekipu, koja je, kako sam ističe, vredno radila tokom protekle nedelje i željno očekuje duel sa jakim rivalom.

Kikin 1

– Kao i protiv Vojvodine, rezultat je potpuno u drugom planu. Mnogo su bitnije neke postavke koje smo uigravali i funkcionisanje linija u timu koje nisu najbolje funkcionisali u Novom Sadu.Ovo je premijera pred našom publikom, igrači su svesni toga i orni dočekuju utakmicu koja je prilika da se dokažu i pokažu koliko su trenutno spremni i kakav otpor mogu da pruže protivniku koji je veoma ambiciozan i ima velike planove u najkvalitetnijem takmičenju – istakao je trener Proletera Zoltan Ivanica.

Kikin 2


Lokvanj
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

RUKOMETASI SRBIJE TRENING MI ORAN 2022

XIX Mediteranske igre – Rukometaši počinju takmičenje utakmicom protiv Slovenije

Rukometaši Srbije se u Oranu pripremaju za prve izazove na XIX Mediteranskim igrama. U iščekivanju ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>