06. 07. 2020.
Home / Fudbal / MLADI BAMBIJEVCI SA ZVEZDOM NA NIJAGARI….
Zv Kan 0 naslovna

MLADI BAMBIJEVCI SA ZVEZDOM NA NIJAGARI….

Dečaci Akademije Bambi Ognjen Golijanin Matej Pribišić i Đorđe Samolovac proveli su leto radno i uz lepu avanturu…. Na poziv Fudbalskog kluba Crvena Zvezda otisnuli su se preko okeana, čak do Kanade.

Zv Kan 1

– Program puta je jako zanimljiv smešteni smo u Hamiltonu, a imali smo i priliku da obiđemo Toronto i Nijagarine vodopade…Što se fudbala tiče, bez većih problema smo osvojili turnir na koji smo pozvani, a zatim smo bili učesnici kampa koji je organizovala srpska dijaspora u Kanadi. Pozdravljamo sve naše drugare iz Akademije Bambi pozrdav i ljubitelje fudbala u Zrenjaninu i okolini – poručili su iz Kanade Ognjen, Matej i Đorđe.

Zv Kan 2

Njihova generacija 2009. malih Bambijevaca počela je sa radom u ponedeljak 6. avgusta i vredno treniramo u nadi da će još neki dečak iskočiti u prvi plan i skrenuti pažnju na sebe, obzirom da ova generacija vrvi od talenata. Jedva čekamo povratak naših drugara iz Kanade, odmah po dolasku 12. avgusta uključiće se u pripreme i nadam se da ćemo spremni dočekati novu fudbalsku sezonu i brojne turnire koji nas očekuju.

Zv Kan 3

Ova generacija osim talenta, karakteriše se jakom voljom i željom da radi, trenira i napreduje, a to su ogromni preduslovi za uspeh… Zato i jesmo jedna od najboljih ekipa u Srbiji – naglasio je trener ovih dečaka Predrag Peca Jovanov.

Zv kan 4


Lokvanj
yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

cukaricki_pripreme2

Početak priprema FK Čukarički za novu sezonu u Super ligi Srbije

Šef struke Čukaričkog Aleksandar Veselinović je zajedno sa pomoćnicima obavio prvu prozivku pred početak nove ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>