29. 11. 2021.
Home / Košarka / KOŠARKAŠI PROLETERA POČELI PRIPREME ZA NOVU SEZONU…
IMG_1232

KOŠARKAŠI PROLETERA POČELI PRIPREME ZA NOVU SEZONU…

Pakleno tropski uskovi u Kristalnoj dvorani nisu smetali košarkašima Proletera da na prvom treningu i zvaničnom početku priprema za novu sezonu odrade sve što je zamislio trener Zoran Bajin.

Kapiten Stefan Atanacković i Petar Lambić predvodili su desetak uglavnom mlađih košarkaša, koji kroz pripreme tek treba da se nametnu i steknu poverenje trenera.

Sat i po vremena u visokom ritmu odradili su svi bez pogovora, a Zoran Bajin pohvalio je rad i disciplinu na treningu.

– Ovo je tek početak, znam nije lako igračima, veoma je sparno i teški su uslovi za rad, ali ko hoće ozbiljno da se bavi košarkom mora sve da istrpi.Očekujem da nam se već danas priključi visoki Nikola Orlić, a tokom avgusta kompletiraćemo tim i onda započeti odigravanje serije kontrolnih utakmica kroz koje ćemo nadam se doći do prave forme i uigrati sve linije u timu.Biće i nekoliko igrača na probi koje ćemo kroz treninge i utakmice testirati i formirati ekipu za narednu sezonu – naglasio je Zoran Bajin.

IMG_1249

Pročitajte još

IMG_20211127_170146

SVETAC BEZ ADUTA U JOKIĆEVOM ZELENGRADU

Jocker – Sveti Đorđe 107 : 57 ( 26:18, 28:11, 29:15, 24:13 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>