24. 05. 2019.
Home / Rukomet / KANIŽAJ I ČOBANOV NOVA POJAČANJA PROLETERA
Ruk Prol 9

KANIŽAJ I ČOBANOV NOVA POJAČANJA PROLETERA

Žestoki ritam, malo napolju, malo unutra, nametnuo je trener rukometaša Proletera, Zoltan Ivanica i ljubazno, kako i dolikuje pravim sportskim pedagozima ukazao na još dvojcu mladih rukometaša, koji će u narednoj sezoni nositi crveno.beli dres Proletera.

Dvadesetčetvorogodišnji Nebojša Kanižaj, rođen u Novom Kneževcu, proteklu sezonu igrao je za Mokrin i sigurno će na poziciji desnog beka biti veliko pojačanje za mladu ekipu iz Zrenjanina.

Dejan Čobanov, dete iz grada, stigao je iz redova mlađeg ligaša, ORK Zrenjanina, ima 20 godina i igra na pozicijama srednjeg i levog beka.

– Ušli smo u drugu nedelju rada, polako se kompletiramo i započinjemo novu priču koja će trajati tokom sezone.Nadam se da će biti uspešna, a gledaocima koji nas prate i vole rukomet, interesantna i dopadljiva…Danas je bilo toliko vruće, da se ne zna da li je bilo teže raditi na terenu gradskog stadiona ili kasnije u Kristalnoj dvorani.Ali igrači bez pogovora izvršavaju sve što se od njih traži,očigledno svesni da je to za njihovo dobro i da bez napora i odricanja nema vrhunskih rezultata…To je ono čime sam veoma zadovoljan i što želim da istaknem u prvi plan, jer ovo je najteži i obično najnepopularniji deo priprema, tzv. suvih, kada je sticanje snage i fizičke kondicije, naročito izraženo…Trudimo se da sve to kombinujemo sa loptom i za sada sve ide po planu – istakao je trener Proletera Zoltan Ivanica.

Pročitajte još

IMG_20190523_201346

RUKOMETAŠIMA PROLETERA ŠAMPIONSKI PEHAR, MOMIR RNIĆ NAJBOLJI IGRAČ I STRELAC LIGE

Proleter – Reprezentacija Super B ligr 37 : 36 ( 21 : 17 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>