23. 07. 2019.
Home / Fudbal / EL GRANDE DEKI I ZLATIBORSKO UMEĆE FUDBALA
Adam 0 naslovna

EL GRANDE DEKI I ZLATIBORSKO UMEĆE FUDBALA

Humanitarna organizacija Zajedno za život veoma je zahvalna sjajnom čoveku pre svega, fudbalskoj legendi Dejanu Stankoviću, koji je kompletan prihod u iznosu 1.075.000 dinara ostvaren u humanoj akciji Milion razloga za gol, koju je pokrenula kompanija Mozzart usmeri baš organizaciji Zajedno za život.

Adam 00 prava naslovna

Predstavnici ove humanitarne organizacije, među kojima je i Zrenjaninac Adam Markuš, posetili su Dekijev fudbalski kamp na Zlatiboru i družili se sa velikanom srpskog, ali i svetskog fudbala.

Adam 1

– Ček od milion dinara iz ruku Dekija Stankovića. Ima mnogo veću težinu i značaj….Novac će najviše značiti deci kojoj je potrebna podrška u procesu lečenja i njihovim porodicama, sa kojima se zajedno borimo za njihovo bolje i srećnije sutra… – poručili su predstavnici Humanitarne organizacije Zajedno za život, uz zahvalnost kompaniji Mozzart i Dejanu Stankoviću.

– Velika je čast biti u društvu fudbalske legende kao što je Dejan Stanković, humanista, vizionar i čovek koji uvek ima ideju.Lepo smo se družili na Zlatiboru, ugostio nas je u svom kampu, posmatrao sam kako on i njegovi saradnici na brojnim treninzima rade sa mališanima i siguran sam da će neko od njih dosegnuti slavu El grande Dekija – poručio je Adam Markuš sa Zlatibora ekskluzivno za Sportinfo.

Adam 2


Lokvanj
yubacV2
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

OFK BEČEJ – RADNIČKI ZRENJANIN 2 : 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>