14. 08. 2020.
Home / Košarka / DEJAN DAVIDOVAC KOŠARKAŠ CRVENE ZVEZDE ODMARA SE U RODNOM ZRENJANINU
Uške 0 naslovna

DEJAN DAVIDOVAC KOŠARKAŠ CRVENE ZVEZDE ODMARA SE U RODNOM ZRENJANINU

Mladi košarkaš srpskog šampiona Crvene zvezde Dejan Davidovac nakon kraćeg odmora na moru, vreme do početka priprema za novu sezonu rešio je da provede u rodnom gradu i zajedno sa roditeljima i starijim bratom Bojanom, uživa u blagodetima Zrenjanina.

U društvu svog brata Dejan je danas posetio Gradski bazen, a na ulazu srdačnim rečima dobrodošlice dočekao ga je glavni kordinator Dragan Bogdanović i poželeo mu ugodan boravak u objektu koji je ponos grada na obalama Begeja.

– Sezona je zaista bila duga i naporna, pa sam rešio da telo potpuno oporavim u totalnom relaksu, a voda je idealna za to.Iznenadio sam se srdačnim dočekom i ljubaznošću gospodina Bogdanovića, ali i ostalih zaposlenih na Gradskom bazenu u Zrenjaninu, koji su mi pokazali sjajno opremljenu teretanu, otvorene bazene i omogućili da koristim zatvoreni bazen i naravno mali, koji je odličan baš za ono što mi treba, a to je oporavak i lagano trčkaranje po plitkoj vodi – istakao je Dejan Davidovac jedna od udarnih sila Crvene zvezde u narednoj sezoni.

Uške 4

– Rano je još za bilo kakve prognoze i procene, znam samo da će pripreme početi oko 10. avgusta, sve ostalo je za sada još uvek daleko i ko će još od novih igrača doći i kakav će program priprema biti…Narednih dana uživam u roditeljskom domu, porodica je na okupu i to mi baš prija, a sigurno ću iskoristiti ljubazan poziv i još koji put doći do bazena, baš mi se sviđa – iskren je popularni Deki.

Stariji brat Bojan, internacionalac u Francuskoj, takođe do početka avgusta je u Zrenjaninu, pa svaki trenutak koristi da bude u društvu mlađeg brata, koji je protekle sezone sjajnim igrama u Evroligi, skrenuo pažnju košarkaške javnosti…

– Kada obaveze u klubovima počnu, a to će biti vrlo brzo, jer avgust je vreme za pripreme, rastajemo se i tada je telefonska veza jedina uteha…Zbog toga ove dane koristimo da što više budemo zajedno, a i roditelji su presrećni…Ja ću ponovo u Pariz, Dekija očekuju pripreme u Zvezdi i tako do sledećeg leta – dopunio je reči mlađeg brata, Bojan Davidovac….

Uške 5


Lokvanj
yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

1200px-Michael_Ojo_(basketball,_born_1993)_50_KK_Crvena_zvezda_EuroLeague_20191010_(1)

MAJKL ODŽO UMRO NA TRENINGU

Centar Crvene zvezde, 27-godišnji Majkl Odžo preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu, nakon što ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>