26. 02. 2020.
Home / Ostali sportovi / TALE ZA TREN JADRAN ZAMENIO TISOM I OSVOJIO BEČEJ
Diksi 0 naslovna

TALE ZA TREN JADRAN ZAMENIO TISOM I OSVOJIO BEČEJ

Sjajno organizovan još jedan u nizu teniskih turnira za veterane, u Bečeju osvojio je trenutno prvi reket vojvođanskog karavana, Zrenjaninac Miodrag Tatić Tale.

– Mada sam trenutno u Budvi sa porodicom na odmoru, nisam mogao da odbijem poziv ljubaznih domaćina i mojih prijatelja iz Bečeja, došao sam za vikend, samo da odigram prestižni turnir u mirnoj varoši na Tisi.

Diksi 2

– To se vratilo na najlepši način i osvojio sam još jednu titulu na putu do zacrtanog cilja, a on je dobro poznat, želim da ove godine osvojim titulu najboljeg teniskog veterana Vojvodine – oduševljen dočekom i srdačnim prijemom tokom turnira, rekao je Miodrag Tatić.

Diksi 3

– Vraćam se večeras u Budvu da proslavim uspešnu sezonu sa porodicom i prijateljima, a sve do sada osvojene titule posvetio sam unukama – nastavio je prvi veteranski reket Vojvodine, uz napomenu da je trenutno prvi na listi sa 40 bodova prednosti u odnnosu na drugoplasiranog tenisera i da teško neko može da ga sustigne i ugrozi mu prvo mesto do kraja sezone.

Diksi 1

– Nakon odličnog tenisa koji smo igrali, usledilo je prijateljsko druženje i opuštanje u društvu trenera,sparing partnera i velikih prijatelja koji su mi i ovog puta pružili veliku podršku i na tome sam im beskrajno zahvalan – dodao je Miodrag Tatić Tale….


Lokvanj
yubacV2
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1582705989516

RADIMO, GRADIMO, SEME BUDUĆIH ŠAMPIONA, SADIMO…

Vredni kao uvek, članovi borilačkog sportskog kluba Borac, na čelu sa najzvučnijim imenom, Ajredinom Ajetijem, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>